Susseška bo ostala v ZDA." />
SMRT DEDKA

Princ Harry prihaja na dedkov pogreb, kaj pa Meghan?

Vojvodinja Susseška bo ostala v ZDA.
Fotografija: Princ Harry se bo soočil z ožjimi člani družine. FOTO: Pool Reuters
Odpri galerijo
Princ Harry se bo soočil z ožjimi člani družine. FOTO: Pool Reuters

Pogreb v petek preminulega princa Filipa bo prihodnjo soboto, so sporočili z britanskega dvora. Kajpak se ga bo udeležil tudi princ Harry in se poslovil od ljubljenega dedka.

image_alt
Znano, kdaj bodo pokopali princa Filipa (FOTO in VIDEO)


Britanski in ameriški mediji so se hitro začeli spraševati, ali bo z njim iz ZDA prišla tudi njegova žena Meghan Markle, ki je sicer po odločiti o selitvi in odhodu iz britanske kraljeve družine, še zlasti pa po intervjuju z Oprah, postala ena manj priljubljenih osebnosti na Otoku. Dvome so hitro razjasnili njuni predstavniki za javnost in sporočili, da noseča Meghan v Evropo ne bo odpotovala. Rodila bo poleti, potovanja z letalom pa tako zanjo niso najbolj priporočljiva, še zlasti v času pandemije.

»Vojvoda Susseški se bo pogreba udeležil, medtem ko so vojvodinji zdravniki potovanje odsvetovali,« so sporočili predstavniki zvezdniškega para, dodali pa tudi, da bo princ Harry spoštoval vse potrebne ukrepe in protokole ob potovanju v Združeno kraljestvo.

image_alt
Intervju Harryja in Meghan že primerjajo z Dianino izpovedjo leta 1995


Za Harryja bo to sicer prvo soočenje z ožjimi člani družine po intervjuju, v katerem sta razkrila nekaj šokantnih podrobnosti iz Buckinghamske palače. Harry je sicer za svoja stara starša v intervjujih vztrajno poudarjal, da se z njima zelo dobro razume, v pogovoru z Jamesom Cordenom je celo opisal, kako potekajo njihovi pogovori prek videoklicev. 

Z Meghan sta se na smrt dedka odzvala s preprostim zapisom, kar pa je znova zmotilo britansko javnost, ki jima je očitalo, da je bila objava čisto preveč uradna.

image_alt
Meghan in Harry sta se poslovila od princa Filipa, odziv: To je brez čustev, to je tvoj dedek

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas