Predstavitvena informacija

Tukaj je prostor za vašo vsebino

Želite povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke? Želite prebuditi pozornost naših bralcev? Kreativna vsebina je korak v pravo smer.
Fotografija: Če želite pritegniti pozornost bralcev in jih spodbuditi, da vas bolje spoznajo, jim morate ponuditi verodostojne, uporabne in informativne vsebine. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Če želite pritegniti pozornost bralcev in jih spodbuditi, da vas bolje spoznajo, jim morate ponuditi verodostojne, uporabne in informativne vsebine. FOTO: Depositphotos

Sodobne oglaševalske smernice so jasne: z dobro vsebino boste povedali več. Ustvarite lahko zgodbo, ki bo pritegnila pozornost, vzbudila zaupanje in povečala vašo prepoznavnost.

Dobra vsebina in odličen medij = formula za uspeh

Če želite, da bo vaše sporočilo doseglo čim več bralcev, ste na pravem mestu. Kakovosten in verodostojen medij je namreč PRAVO OKOLJE, v katerem boste lahko širili informacije o vas in vaši blagovni znamki.

Okrepite svojo prepoznavnost s pomočjo naših šestih portalov: delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, onaplus.si, ona.je in odprtakuhinja.si.

Ustvarite lahko zgodbo, ki bo pritegnila pozornost, vzbudila zaupanje in povečala vašo prepoznavnost. FOTO: Depositphotos
Ustvarite lahko zgodbo, ki bo pritegnila pozornost, vzbudila zaupanje in povečala vašo prepoznavnost. FOTO: Depositphotos

S kakšno vsebino se lahko predstavite na naših portalih?

Šest medijskih portalov pomeni, da si lahko z našo pomočjo zagotovite neverjeten doseg – tako po številu kot po raznolikosti bralcev. S svojimi vsebinami boste tako lahko nagovorili različne starostne in interesne skupine ljudi.

Z objavo v enem od naših medijev se boste lahko osredotočili na vašo ciljno skupino. Z razpršenim oglaševanjem na več naših portalih pa boste zajeli široko množico ljudi.

Naj se torej glas o vaši blagovni znamki skozi naše medije razširi v javnost.

Ponujamo vam dve osnovni vsebinski rešitvi:

#ADVERTORIAL

Naša ekipa vsebinskih strokovnjakov bo na podlagi vaših ciljev in pričakovanj pripravila najprimernejšo vsebino za vas. Zakaj? Ker poznamo naše bralce in njihove bralne navade. Vaše cilje in vaše sporočilo bomo znali prilagoditi vsakemu od naših portalov.

Eno sporočilo znamo oblikovati na kar šest različnih načinov. To je strategija, s katero lahko dosežete širše občinstvo.

#PR-BESEDILO

Imate že pripravljeno vsebino in potrebujete le še dober kanal, po katerem jo boste najbolje razširili med množico? Poskrbeli bomo za objavo, ustrezno izpostavitev in odličen doseg.

In ne pozabite: vsebino lahko oplemenitite na več načinov – za večjo učinkovitost kampanje jo lahko nadgradite tudi z grafičnimi oglasi in navzkrižno promocijo.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije