SELITEV

Slovenska vplivnica razkrila, kako se je njeno življenje obrnilo na glavo: po dolgih letih se vrača v Slovenijo

Lansko leto sta se s partnerjem preselila v hišo in na kraj pameti ji ni padlo, da bo v njej uživala tako kratek čas.
Fotografija: Kaja Karba je bila zelo čustvena, ko je sporočila novico o selitvi in razlogih za takšno odločitev. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Kaja Karba je bila zelo čustvena, ko je sporočila novico o selitvi in razlogih za takšno odločitev. FOTO: Youtube

Slovenska blogerka Kaja Karba je s solzami v očeh svojim sledilcem sporočila, da po sedmih letih bivanja  v Angliji prihaja domov. »Pred še kakšnim letom, bi lahko skoraj zatrdila, da se v Slovenijo še precej let ne bomo vrnili. Ampak življenje prinese nove preizkušnje, obrne se na glavo in ti včasih ne preostane drugega, kot da mu spontano slediš. Mi se veselimo novega poglavja v Sloveniji,« je zapisala Kaja ob svoj video, na katerem na dolgo in široko razlaga, zakaj sta se z možem odločila za tak korak.

Kaja je povedala, da se ne vračajo v Slovenijo zato, ker bi jima česa primanjkovalo, temveč zato, ker jih je po obisku Slovenije novembra lani začelo vleči domov. Njuno odločitev po vrnitvi domov pa je spodbudila novica, da se bo njena sestra Tjaša za dlje časa preselila v Avstralijo, zato je Kaja prepričana, da bi se tam počutila bolj osamljeno. Kaja je ugotovila tudi, da močno pogreša starše in stare starše, zato je bila odločitev glede vrnitve še toliko lažja.

Kaja je na svojem youtubeu razkrila tudi, kako poteka selitev in s kakšnimi ovirami se je srečevala pri prodaji pohištva v Angliji, na Instagramu pa medtem že prikazuje posnetke opremljanja stanovanja v Sloveniji.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije