Horoskop

Oven

  21.3. - 20.4.

Horoskop, 21.3. - 20.4.

Spoznali bi lahko osebo, ki bo ogrela vaše srce. Ne postavljajte si omejitev in ne iščite razlogov, zakaj razmerje ni možno. Pogumno stopite na pot, ki bo prinesla številne nepozabne trenutke.

Horoskop, 21.3. - 20.4.

Oven 2022 21. 3.–20. 4.

Ovnom vlada vroči Mars, zato so energični, entuziastični, nepotrpežljivi, impulzivni, odprti, osredotočeni nase, tekmovalni, nepremišljeni, vročekrvni, vzkipljivi, adrenalinski, dominantni in radi uveljavljajo svojo voljo. Vedno želijo biti prvi, zato se nepremišljeno zaganjajo k svojim ciljem. So rojeni vodje, pogumni bojevniki, ki jim drugi sledijo. Glasni so in odločni, ne da se jih prezreti, niso pa vedno vse všeč. Prekipevajo od energije, aktivni so in pogosto se ukvarjajo s športom. Pogosto spreminjajo smer, saj se hitro začnejo dolgočasiti in ne ostanejo dolgo pri miru. Zlahka začenjajo nove projekte, a če nimajo v karti dovolj planetov v fiksnih znamenjih, jih težko speljejo do konca. Do drugih so topli in prijateljski, čeprav se morajo ti navaditi na njihovo ukazovalno naravo. Najboljši nasvet zanje je, naj se včasih ustavijo in premislijo, kaj delajo.

Vaš čas šele prihaja in končno boste zadihali! Prve odlične priložnosti se bodo pokazale že v 2022., in sicer od maja do oktobra, nato pa spet od decembra do maja 2023, ko bo Jupiter v vašem znamenju. Vse, kar vas je bremenilo, se lahko razreši, imeli boste več energije, sreče, projekti se bodo gladko odvijali in lotevali se jih boste z zanosom. Seveda pa bo na vas, da z novo samozavestjo in zaupanjem vase primete bika za roge in si upate tvegati. Brez skrbi, ker ste v navedenem obdobju vi tisti, ki ste rojeni pod srečno zvezdo, se lahko zanesete na to, da se bo vse odlično izteklo.

Ljubezen

Drzno, odkrito in na trenutke preveč samovšečno boste osvajali pripadnike nasprotnega spola, zanimivo pa bo, da vam bo uspelo tudi tedaj, ko boste prestopili mejo. Največ priložnosti za spoznavanje simpatije se vam sicer obeta v poletnih mesecih in decembra, ko vam bodo jedli z roke. Ker se boste sami od sebe znašli na pravem mestu ob pravem času, ni kaj dosti možnosti, da bi v 2022. ostali samski. Med rjuhami bo za vse ovne najbolj vroče maja in oktobra. Vezani pa bodo s svojim optimizmom, dobro voljo in odločnostjo vodili partnerja v nove vode tako v spalnici kot sicer.

Kariera

Nova spoznanja vas bodo vodila do poslovnih sprememb. Ne skrbite, če se kakšen projekt zaključi, saj vam bo Jupiter bogato nasul nove možnosti. Če se doslej niste mogli toliko zanašati na zveze in poznanstva, se bo zdaj zdelo, da ste spet nazaj v sedlu in se znate dobro mrežiti. Veliko ovnov bo v tem letu vztrajalo v rednih varnih službah, a si ob tem omislilo še kakšno dodatno dejavnost ali popoldansko delo.

Zdravje

Z Jupitrom v žepu se vam za zdravje in vitalnost ni treba bati, tudi moči za številne podvige, ki se jih boste lotevali, boste imeli dovolj. To izkoristite za vpis na vodeno vadbo ali si omislite nov redni šport, saj se boste morali pošteno spotiti po vsem drugem pestrem dogajanju. Do maja je sicer čas za ukvarjanje z duhovnostjo in raziskovanje svoje podzavesti. Pomagajte si z alternativnimi tehnikami, saj lahko marsikaj razrešite. Zapisujte si svoje sanje!

Finance

Največ pretresov boste doživljali na področju financ, dediščine, nepremičnin, urejanja skupnega premoženja. Ne le da je v hiši denarja nemirni Uran, tudi mrki se bodo v 2022. odvijali na vaši finančni osi. Hujšega ne bo, bo pa turbulentno in obetate si lahko kar nekaj hitrih preobratov in sprememb. Glavno je, da ohranite mirne živce. Zaslužek, ki ga boste morda izgubili, bo prav kmalu nadomestila nova priložnost. Bodite čim bolj prilagodljivi in se sprijaznite s tem, da ni čas za vlaganje in varčevanje.

Preverite še druga znamenja