OBUJANJE SPOMINOV

Rosvita objavila fotografijo, na tistem prstu leve roke ima prstan

Voditeljica pokazala, da se marsikaj v stavbi nacionalne televizije že dolgo ni spremenilo.
Fotografija: Rosvita Pesek. FOTO: Facebook, Rosvita Pesek
Odpri galerijo
Rosvita Pesek. FOTO: Facebook, Rosvita Pesek

Priljubljena televizijska voditeljica Rosvita Pesek je svojo novinarsko kariero na RTVS Slovenija začela konec 80. let prejšnjega stoletja. V stavbi na danes Kolodvorski (tedaj se je ulica imenovala Moša Pijadejeva ulica), ki je bila zgrajena leta 1975, je pripravila in vodila številne pogovorne oddaje, kot sta Žarišče in Omizje, opravljala je tudi delo urednice aktualnodokumentarnega programa in pripravila več dokumentarnih filmov, zadnja leta pa je gledalcem najbolj znana kot ena izmed voditeljev Odmevov.
 
Preberite tudi:
Rosvita Pesek o svoji RTV: Mnoge oddaje so sami sebi namen
Rosvita razkrila, kako potekajo sestanki na nacionalki (FOTO)

V vseh letih dela na nacionalni televiziji se je marsikaj spremenilo, a nekatere stvari ostajajo enake, kot so bile pred desetletji, še preden je tja prišla Peskova. »Hodniki so še vedno isti, tudi elektroinstalacije, zase pa ne vem ...« je zapisala ob fotografiji, narejeni na enem izmed mnogih hodnikov na nacionalki. Na fotografiji je na prstancu leve Rosvitine roke opaziti prstan. Kot je znano, je svetlolasa voditeljica že mnoga leta srečna v zvezi z Mitjo Ferencem, članom Prifarskih muzikantov, pred to zvezo pa je s Tadejem Omerzelom dobila sina Filipa.


 
Preberite tudi:
Ste videli, kakšen spodrsljaj se je zgodil Rosviti Pesek? (VIDEO)
V studiu završalo, Rosvita Pesek jih je napela ministru (VIDEO)
Spi Rosvita Pesek za Bežigradom, partner pa v Murglah?


Čeprav je od nastanka omenjene fotografije minilo že kar nekaj let, pa so se pod fotografijo zvrstili komentarji, da je Rosvita še vedno lepa in mladostna, le njena pričeska je zdaj nekoliko drugačna.

»Še vedno lepa, nasmejana, predvsem pa prijazna in pozitivna,« je 55-letnici na dušo popihala ena izmed oboževalk.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije