THE BIGGEST LOSER SLOVENIJA

Razburkana čustva, v prvi oddaji že tekle solze

Tehtnica mu ni pokazala teže.
Fotografija: Novi tekmovalci. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Odpri galerijo
Novi tekmovalci. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV

Tretja sezona resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija se je začela s tehtanjem tekmovalcev, nekatere med njimi pa so že oblile solze. Za to pa niso bile krive številke na tehtnici, temveč presenečenje, ki so jim ga predstavili.

Tik pred tehtanjem so Valterju JalšovcuCristianu Baranašiču, Sebastjanu Novaku in Belmi Ljutić predvajali posebna sporočila. Valter je bil ganjen do solz, ko je poslušal posnetek žene, ki mu je sporočila, da komaj čaka, da gredo ponovno smučat. Valter namreč doslej zaradi svoje teže z ženo in otroki ni mogel uživati na smučeh.

Cristianu je mama sporočila, da ga podpira, Sebastjan pa je prejel sporočilo žene in šestih otrok. Da ga pogrešajo in verjamejo, da bo zmogel, so mu rekli. »Ati, vem, da je težko, a vem, da zmoreš. Naredi vse po svojih najboljših močeh,« ga je spodbudila najstarejša hči.

Belmi je mož sporočil, naj se ji ne mudi domov: »Do konca pojdi, ni ti še treba priti domov, oči ima vse pod nadzorom.«

Za nekaj smeha pa je poskrbel Andraž Bedene iz Sevnice. Someščan prve dame ZDA Melanie Trump je priznal, da je tehtnica nekoč, ko je stopil nanjo, izpisala error (napaka).

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas