THE BIGGEST LOSER SLOVENIJA

Stehtali so se: komu je tehtnica pokazala skoraj 153 kilograme?

Trenerja sta izbrala vsak svojo ekipo.
Fotografija: Voditeljica Saša ter trenerja Nataša in Jan. FOTO: Planet TV Press
Odpri galerijo
Voditeljica Saša ter trenerja Nataša in Jan. FOTO: Planet TV Press

Začela se je tretja sezona serije The Biggest Loser Slovenija. Voditelja Marka Potrča iz prejšnje sezone je zamenjala Saša Lendero, novi so tudi tekmovalci, ki se bodo borili drug proti drugemu, predvsem pa s svojimi kilogrami, od lanske sezone pa sta ostala trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc.
 
Novi tekmovalci so se stehtali. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Novi tekmovalci so se stehtali. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
In ravno oba trenerja sta potegnila prve poteze v šovu – izbrala sta vsak svojo ekipo. Ko sta povedala ime tekmovalca, ki sta ga izbrala v svojo ekipo, je voditeljica Saša izrekla stavek: »Odloži svoja oblačila« in tekmovalci so morali stopiti na tehtnico, ki je razkrila začetno težo tekmovalcev. Vsi so odločeni, da bodo šov zapustili lažji in bolj zdravi. Tehtnica je pokazala največ skoraj 153 kilograme, najmanj pa slabih 83 kilogramov.

Nataša je v svojo (rdečo) ekipo izbrala Gajo Rozman (137,6 kg), Majo Govek (96,3 kg), Valterja Jalšovca (152,7 kg), Andraža Bedeneta (181,6 kg), Ferida Talundžića (129,2 kg) in Petro Pintarič (82,7 kg).
 
Jan je v modro ekipo poklical Denisa Prajndla (149,9 kg), Vesno Hojnik (95,2 kg), Cristiana Baranašiča (144,2 kg), Pio Hajdari (126,4 kg), Sebastjana Novaka (120 kg) in Belmo Ljutić (117,7 kg).
 
Potem ko so si ogledali svoje novo domovanje (in vsebino hladilnika), je tekmovalce že čakal prvi naporni trening.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije