SANJSKI MOŠKI

Gregor ni skrival navdušenja, tekmovalka pokazala zadnjico

Med ženskami je bilo že zaznati nekaj tekmovalnosti.
Fotografija: Ana je marsikoga navdušila s svojo obleko. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Ana je marsikoga navdušila s svojo obleko. FOTO: Pop TV

V prvi oddaji resničnostnega šova Sanjski moški je Gregor Čeglaj spoznal vseh 18 deklet, med katerimi bo iskal tisto, ki bi lahko postala njegova življenjska sopotnica. Tekmovalke so zelo različne, vsem pa je skupno to, da so bile navdušene nad Gregorjem, ko so ga spoznale.
 
Gregor je najprej voditelju oddaje Petru Polesu razkril, da v sanjski ženski išče toplino in to, da je materinska, ker obožuje družino. Prepričan je, da jo bo našel in da bi lahko postala njegova soproga. Povedal je, da je doslej ostal samski, ker je moral najprej spoznati sebe, in da je v otroštvu z materjo pristal na cesti, ko se je razšla z njegovim očetom.

image_alt
Razkrivamo, kje je sanjski moški izbiral sanjsko žensko

 
Sanjski Gregor Čeglaj. FOTO: Pop TV
Sanjski Gregor Čeglaj. FOTO: Pop TV
Gregor je priznal, da je zelo živčen, ko je spoznal prvo tekmovalko, nekdanjo plesalko Anjo. Ona je priznala, da njen najljubši šport ni nogomet, ker so se njene pretekle zveze z nogometaši slabo končale. Gregor pa je razkril, da je ples njegova šibka točka. Kljub temu je bila Anja je bila navdušena: »Moram priznati, da je zelo lep.«
 
Ker ima Gregorjeva mati rojstni dan 3. 1., je menil, da bo morala biti tretja tekmovalka, ki jo bo spoznal, nekaj posebnega. In res – brez besed je ostal, ko je zagledal Mary. »Vav,« je dejal kar dvakrat.

image_alt
Končno razkrili sanjskega moškega: je to razlog, da je še vedno samski? (FOTO)

 
Najstarejša tekmovalka je 39-letna Carmen, ki je glede svoje starosti povedala, da tudi ženske pri tej starosti še iščejo ljubezen. Zagotovo ima v svoji omari tudi največ parov čevljev, kar 250, najbolj pa obožuje tiste z res visoko peto.

Vse tekmovalke v Sanjskem moškem. FOTO: Tvspored-service
Vse tekmovalke v Sanjskem moškem. FOTO: Tvspored-service

 
Laura je pokala od samozavesti. Drugače od nekaterih, ki so Gregorju prinesle darilca, je prinesla darilo zase – krono, ki ji jo Gregor nadel na glavo, da bo z njo ravnal kot s kraljico. Med sotekmovalkami je bilo kar nekaj neodobravanja, ko so zagledale Lauro s krono.

Ana je nekaj ljubosumja povzročila s svojo prosojno obleko, ki je razkrila njeno zadnjico. Sanja je pozornost vzbudila s tem, ko se je na predstavitev pripeljala z motorjem in ne limuzino kot druge, to pa je šlo posebej v nos Lauri, saj sta stari znanki z neporavnanimi računi.

image_alt
To so lepotice, ki se bodo borile za sanjskega moškega (FOTO)

 
Med vsemi je kot prvo na diskreten pogovor povabil Mary, ki se je predstavila kot energična: »Z menoj ne bo nikoli dolgčas.« Druga na pogovoru je bila Janina, ki ga je ob seznanitvi presenetila z risanjem vrtnice.
 
Katera bo dobila vrtnico, ki ji bo zagotavljala, da bo na prvem izločanju varna, bo znano v naslednji oddaji.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas