PARTNERSTVO

Ko v odnosu ni vse prav

Če vas partner ljubi, vas postavlja na prvo mesto. Kadar predlaga razhod, je morda vredno prisluhniti.
Fotografija: Mnogi ne marajo javnega izkazovanja naklonjenosti. FOTO: Yakobchukolena/Getty Images
Odpri galerijo
Mnogi ne marajo javnega izkazovanja naklonjenosti. FOTO: Yakobchukolena/Getty Images

Morda ste že nekaj časa v odnosu, v katerem čutite, da ni vse tako, kot mora biti, pa si tega ne upate izreči na glas. Morda tudi niste prepričani, da vas partner ljubi tako, kot si predstavljate, da bi moral, vendar določeni znaki zagotovo pričajo o tem.

Niste na prvem mestu

Če ima nekdo pogosto pri roki izgovor, zakaj se ne more srečati z vami, česa ne more ali ne mara početi, zakaj ne odpisuje na esemese, morda še ne pomeni, da vas ne ljubi, prej to, da nima jasnih prioritet. Niste na prvem mestu, ker je tam že vaš partner, ki je sam sebi najbolj pomemben, vi pa obstajate, ko si vzame čas za vas. To je njegov način izkazovanja ljubezni.

Ne komunicira na družabnih omrežjih

Nikoli ne objavi skupnih slik, nikoli vas ne omeni v objavah, nikoli vam ne pošlje všečka ali srčka ...
V sodobnem času so srčki in všečki pomembni. FOTO: Oatawa/Getty Images
V sodobnem času so srčki in všečki pomembni. FOTO: Oatawa/Getty Images

Časi, ko družabna omrežja niso vplivala na razmerja, so pradavnina, danes je pač tako, da večina mlajše generacije del življenja preživi na internetu, kjer je pomembno tudi to, kako in koliko partnerju izkazuješ ljubezen. Kdor ima s tem težave, morda nima samo odpora do javnosti, ampak tudi do tega, da bi ga javno povezovali z vami.

Rešitev je razhod

Vedno ko se spreta, je edina rešitev, ki jo vidi ali predlaga vaš partner, razhod. Včasih to predlaga, še preden se spreta, češ da si zaslužite nekoga boljšega, nekoga, ki vas bo bolj ljubil in ne bo imel temne plati. Temu je vredno prisluhniti ali celo verjeti in se zares premakniti naprej – sami.

Vaš status je nejasen

Čeprav sta skupaj, niste prepričani, ali partnerjevo vedenje do vas izraža njegovo ljubezen. Če greste skupaj ven, vas predstavi samo z imenom ali kot prijatelja oziroma prijateljico, noče se držati za roke, ne vabi vas v svojo družbo, izogiba se vprašanjem ljudi, ki jih zanima, kakšna je vajina skupna prihodnost, in še in še.
Kako vas predstavi v družbi? FOTO: Disobeyart/Getty Images
Kako vas predstavi v družbi? FOTO: Disobeyart/Getty Images

Tak človek ni partner in vi takemu človeku ne morete biti partner, lahko pa se zabavate in upate, da bodo šle stvari same na bolje. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas