OBLEKEL JE KRILO

Barbarin mož je postal ženska

Barbara Hamlin je nekoč v moževi omari našla torbo s krili. Ko ji je povedal resnico, je bila olajšana, da je ne vara.
Fotografija: Dolgo se je skrivaj preoblačil v žensko. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Dolgo se je skrivaj preoblačil v žensko. FOTO: Guliver/getty Images

Lepega dne pred 23 leti je Johnova žena Barbara Hamlin, ki ima danes 72 let, v omari našla torbo z žensko vsebino: notri so bile čipkaste spodnjice, najlonke, krila ... Še bolj kot odkritje pa jo je presenetil možev odgovor na vprašanje, čigavo je to.
John ni tajil niti sekunde, ampak je Barbari, s katero sta bila poročena osem let, oba imata za seboj en neuspešen zakon, takoj priznal, da je vse njegovo in da se rad oblači v žensko, odkar pomni.


Osupla Barbara je najprej doživela olajšanje, da je druga ženska pravzaprav njen mož, potem pa ga je v celoti sprejela kot transspolno osebo, žensko, ujeto v telesu moškega, ki ljubi ženske in ki to počasi priznava sebi in preostalemu svetu. John je nekaj časa živel dvojno življenje in se vsak dan oblačil kot moški, doma in za posebne priložnosti pa kot ženska, dokler se ni po nekaj letih odločil, da bo spremenil spol in dokončno postal ženska. Zdaj je John Jane in z Barbaro sta uspešno prebrodila vse pasti njunega odnosa, še vedno se ljubita in crkljata in menita, da je njuna ljubezen tako močna, da bi premagala vse. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije