Predstavitvena informacija

Božična razprodaja: dobite Windows 10 brezplačno!

100-odstotni izkupiček in Windows 10 brezplačno! Ničesar ne plačate, samo prejmete!
Fotografija: Izkoristite božično razprodajo programske opreme. FOTO: Keysoff
Odpri galerijo
Izkoristite božično razprodajo programske opreme. FOTO: Keysoff

Prazniki so pred vrati in vsi se že nestrpno razgledujemo za posebnimi prazničnimi ponudbami.

Keysoff.com pri tem ni nobena izjema, zato ponujajo super božično akcijo z izjemnimi, dih jemajočimi popusti na najbolj priljubljeno Microsoftovo programsko opremo: od danes pa vse do božičnega dne boste ob nakupu Office Professional Plus 2019 ali Office 2016 Professional Plus brezplačno prejeli Windows 10 Professional ali Windows 10 Home. Da, kupite enega, dobite dva! Če ste v kratkem nameravali posodobiti svojo računalniško opremo, imamo za vas odlične ponudbe, kot je na primer prihranek na Windows 10 OS. Izkoristite dodatni 45-odstotni popust s kodo BXM45: Licence za uporabo programske opreme so na spletu trenutno najbolj vroče blago. Čas prazničnih razprodaj je najboljša priložnost, da si zagotovite pristno programsko opremo, ne da bi s tem izpraznili svojo denarnico.

Poleg tega boste z nakupom kateregakoli izdelka v sklopu programske opreme deležni še do 55-odstotnega dodatnega popusta, s čimer vam zagotavljamo najboljše cene, kar si jih zaslužite. Izkoristite praznične popuste na Keysoff.com zdaj!

Koda za dodatni 55-odstotni popust: BXM55: Na Keysoff.com lahko pričakujete najboljše storitve. Že kmalu po oddaji naročila boste izdelke prejeli po elektronski pošti z naslova service@keysoff.com ali prek klepetalnice na spletni strani. Tako vam ne bo treba dolgo čakati, hkrati pa vam bo služba za stike s kupci vedno na voljo za pomoč, če se pojavijo težave ali vprašanja.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije