KAJ SVETUJEJO ZVEZDE ...

Mož, ljubimec ali prijatelj

Ko nekoga spoznate, preverite, kaj je po horoskopu in kako se bo znašel v različnih vlogah v vašem življenju. Ognjena znamenja potrebujejo akcijo, vodna čustva, zemeljska so praktična, zračna pa odprta in razmišljujoča.
Fotografija: Ugotovite, ali je vaš izbranec poročni material ali bosta raje ostala prijatelja. FOTO: guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ugotovite, ali je vaš izbranec poročni material ali bosta raje ostala prijatelja. FOTO: guliver/Getty Images

Oven tudi v zakon vnaša neskončne zaloge energije in partner mu mora predvsem slediti. Strasten in neposreden ljubimec je, ki ga podžigajo celo prepiri. V nobenem primeru pa vam z njim ne bo nikoli dolgčas. Popolni prijatelj zanj je dvojček, saj bo za vse njegove predloge.

Bik je ustvarjen za zakon, saj so mu pomembne varnost, družina, stabilnost, in išče partnerja z istimi vrednotami, npr. raka. Ima romantično in kavalirsko plat, tudi kot ljubimko vas bo zasipal z razkošjem. Ribam je odličen in kompatibilen prijatelj.

Za dvojčka nekaj štejejo le inteligenca in pogovori, zato se ne poročajo z manj razgledanimi od sebe. Za skok med rjuhe sta mu nujna privlačnost in humor. Njegov najboljši prijatelj je vodnar za dolge pametne razprave.

Rak je ljubeč družinski človek, zato pri njem odpadejo vsi, ki si ne želijo otrok. Potrebuje varnost, dom, ljudi, za katere lahko skrbi, tako tudi v postelji poskrbi za boljšo polovico in se ne ljubi brez čustev. Potrebuje prijatelja, ki ga razume in tolaži, npr. ribi.

Lev je šarmantni zakonec, ki nenehno išče pozornost, hkrati pa poleg videza išče enako pri partnerju. Samozavest, privlačnost, moč in prevlado izkazuje tudi v postelji. Druži pa se najraje z levi in strelci, s katerimi lahko tekmuje in deli interese.

Devica se izbire zakonca loti analitično in preudarno. Več da na partnerjev značaj kot videz, pri čemer pomaga humor. Privlačijo jo praktični ljudje, dolgo potrebuje, preden zaupa in se odpre ljubimcu. Sicer pa je idealen prijatelj, ki bo vedno tam za vas. Najbolj se prijateljsko ujame s škorpijonom.

Tehtnica je večno zaljubljena, romantična, privlačna in poroči naj se z nekom enakim. Med rjuhami je pozoren, privlačen in uglajen ljubimec, ki vedno poskrbi za partnerja. Na prijateljski ravni se najbolje poveže z dvojčkom, saj oba rada opravljata in klepetata.

Škorpijon je eno najbolj strastnih, a tudi intenzivnih znamenj. Najboljši zakonec zanj je skrivnosten, odločen in vztrajen, inteligenten, uspešen in prenese njegovo ljubosumje. Vzdržljiv in čuten ljubimec je, zato se pripravite na nepozabno izkušnjo. Prijateljsko se dopolnjuje z energičnim dvojčkom.

Za strelca je življenje pustolovščina, in če ne želite potovati, športati, se zabavati, taboriti in raziskovati z njim, ni pravi mož za vas. Rad se ljubi v naravi in na nenavadnih krajih. Raki so zanj najboljši v prijateljski vlogi, saj težko shaja z njihovim zapečkarstvom.

Kozorog se poroča v višji družbeni sloj, saj je tudi poroka zanj ambiciozni projekt. Če je tudi partner karierist, bosta skupaj segala po zvezdah. Ne zaljubi se hitro, med rjuhami pa se rad izkaže in pokaže svojo moč in vzdržljivost. Druži se najraje z biki, prav tako usmerjenimi k uspehu.


Vodnar potrebuje zakonca, ki mu pušča svobodo in sprejema njegovo nepredvidljivost, najbolje dvojčka ali tehtnico. V postelji z njim bo nepredvidljivo in nikoli enako. Ker se privlačijo prijateljska nasprotja, bo najboljša izbira bik, ki ga vodi v užitke.

Ribam je za zakon pomembno, da se čustveno in duhovno ujemata. Najbolj se razumejo z vodnimi znamenji in najmanj z devicami, ki pa so popolne v vlogi organiziranega prijatelja. V postelji so ribe čutne, sočutne, ljubeče in sanjave.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije