ASTROLOGIJA

Mars v vodnih znamenjih

Mars barva našo erotično naravo in razplamteva strasti. Kdor ga ima v raku, je preveč občutljiv, v ribah pa čuteč.
Fotografija: Moški z vodnim Marsom so nežni, čutni in občutljivi. Če je v škorpijonu, pa tudi strastni in magnetno privlačni. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Moški z vodnim Marsom so nežni, čutni in občutljivi. Če je v škorpijonu, pa tudi strastni in magnetno privlačni. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Mars poganja naše strasti, motivacijo in spolni nagon. Je tudi planet vojne in borbe, v naši astrološki karti kaže, kako dobro se znamo postaviti zase in uveljavljati svojo voljo. Znamenje, v katerem je rojstni Mars, razkriva, ali ste tekmovalni, pasivni, manipulativni pri doseganju svojih ciljev ter ali vam je prijetno prevzemati pobudo.

Človek z Marsom v občutljivem raku drugim pogosto zameri vsako malenkost.
Človek z Marsom v občutljivem raku drugim pogosto zameri vsako malenkost.
Iz njegovega položaja lahko razberemo tudi vašo erotično naravo: z Venero zapeljujemo, Mars pa predstavlja surovo, živalsko silo čistega poželenja. Če ne znamo ravnati z njegovo surovo energijo, smo lahko impulzivni in zaletavi, če ga ukrotimo, je naš motivator, ki nam pomaga začeti nove stvari ter nas spodbuja na poti.
 

Mars v raku


Lastnik Marsa v raku je pretirano občutljiva oseba, ki drugim vedno kaj zameri, se podcenjuje in dvomi o sebi, vedno vzame vse nase, potem pa se zapre vase in kuha mulo. Čeprav v resnici trpi zaradi svoje čustvene narave, je navzven pogosto težaven za okolico.

Prav zato je treba z rakci že vnaprej ravnati v rokavicah, da se izognemo njihovim pretiranim reakcijam. Ko enkrat osvojiš njihova navodila za uporabo, pa so nadvse čustveni, dobri, mehki, nežni, skrbni in razumevajoči, dobri prijatelji in uvidevni partnerji. Poslušajo vas, tolažijo in podpirajo. Želijo si ustvariti topel dom in družino ter biti ljubljeni.

Skrbni so in vedno priskočijo na pomoč drugim, to je tudi njihova taktika osvajanja, saj njihove dobrodušnosti in prijaznosti preprosto ni mogoče prezreti.
 

Mars v škorpijonu


Kdor ima Mars v tem globokem znamenju, je človek globokih strasti, silovitih občutij, izrazito spolno bitje, ki mu je nadvse pomembno obvladovati in nadzorovati položaj, se boriti za svoj prav, tudi če se pri tem manipulira in spletkari. Zanje velja, da mora nadvladati ali bo nadvladan. Ima nadvse močno voljo in tekmece porazi s svojo brezkompromisnostjo, vztrajnostjo in upornostjo.

To ni nekdo, ki tiho stoji v kotu, ampak je pravi bojevnik. Hkrati so ljudje s tem položajem Marsa maščevalni in trmoglavi, zato se jim ni dobro zameriti. So pa pripadniki obeh spolov s tem položajem magnetno privlačni nasprotnemu spolu!
 

Mars v ribah


Človek z Marsom v ribah je čuteč, nežen, romantičen partner, ki skrbi za druge, saj mu ni vseeno zanje. Ne mara prepirov in se jim izogiba, večkrat je sanjav, neodločen in zmeden, kar ne ve, kaj hoče. Pogosto mu zmanjka poguma in zaleta za akcijo, večkrat se napačno odloči ali si premisli, zato drugim večkrat deluje nezanesljiv.

Zelo je občutljiv in rahločuten, čustven. Zavzema se za tople in povezane medčloveške odnose, pomaga zatiranim in pomoči potrebnim, rad ima otroke in pomaga, če le lahko. Pravi mirovnik torej! Manjka mu samozavesti in se pogosto umakne, če ga kaj zmoti ali zaboli. Ko se enkrat ustali, je ljubeč in predan partner. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije