NEZASLIŠANO

FOTO: Takole so Srbi žalili našega reprezentanta

Alen Omić pravi, da transparenta ni opazil.
Fotografija: Alen Omić. FOTO: KZS
Odpri galerijo
Alen Omić. FOTO: KZS

BEOGRAD – Slovenski košarkarski reprezentant Alen Omić, ki se je pred dnevi pridružil Crveni zvezdi, je v petek zvečer v evroligi uspešno debitiral v dresu srbskega prvaka, ki je premagal Olympiacos. A domači navijači Omiću niso pripravili lepega sprejema, na tribunah so razvili žaljiv transparent in mu vzklikali, naj odide. Omić je bil deležen žaljivk Delij zgolj zato, ker je rojen v Bosni in Hercegovini.

Omič je po tekmi lokalnim medijem dejal, da žaljivega transparenta navijačev Crvene zvezde ni videl. »Ničesar ne vem o napovedanem bojkotu navijačev. V Beograd sem prišel, da igram košarko in se borim za klubske barve. Zvezda ima najboljše navijače na svetu. Prišel sem tudi zaradi njih, da se borim zanje. Nisem videl transparenta. Bil sem povsem osredotočen na teren, da pomagam ekipi do zmage,« je povedal novinarjem.
{twitter}
Crvena zvezda fans were insulting Slovenian NT player Alen Omić   who was born in Bosnia with a despicable poster and “leave” chants at  an official #Euroleague game. Disgusting! I know Balkans wouldn’t be  Balkans without primitive racist idiots, but @EuroLeague has to act! pic.twitter.com/y67vFuWfwT
— Sportinfo.si (@Sportinfosi) 26 January 2018
{/twitter}

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije