OPAZNA

Lukova mama razkrila, kaj sta včasih počeli skupaj z Melanio

Mirjam Poterbin pritegne pozornost, kjer koli se pojavi.
Fotografija: Nekoč je delila modne brvi z Melanio Trump. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Nekoč je delila modne brvi z Melanio Trump. FOTO: Uroš Hočevar

Ne le čudežni deček slovenske košarke Luka Dončić, pozornost kamor koli pride vedno pritegne tudi njegova mama Mirjam Poterbin. Nekdanja manekenka je v Zagrebu obiskala muzej še enega košarkarskega velikana Dražena Petrovića in mami v prometni nesreči tragično preminulega košarkarja izročila podpisana dresa dveh NBA-jevcev iz Dallasa, svojega sina in pa nedavno upokojenega Nemca Dirka Nowitzkega. Biserka Petrović je bila ob tem ganjena, še posebej ob besedah Mirjam, da je bil Dražen Lukov vzor.
 
Preberite še:

Dončić znova navdušuje, tokrat ne s košarko



Hrvaški mediji pa so se ob tem razpisali, da je sinova velika priljubljenost in prepoznavnost tudi iz njegove lepe mame naredila prepoznavno osebo. »Mirjam je pravzaprav trenutno druga najbolj prepoznavna Slovenka v ZDA,« so zapisali na spletnem portalu Večernjega lista.

»Za Melanio Trump,« je v smehu dodala Lukova mama, ki prvo damo ZDA pozna iz manekenskih dni. »Na nekaterih revijah sva bili skupaj, a ona je bila zelo mlada, ko je odšla v ZDA, imela je 19 let,« se je spominjala Mirjam.

Spomnimo, da je Mirjam že ob naboru, ko je Luko kot tretjega med vsemi novinci izbral Dallas, požela veliko pozornosti v ZDA. Ameriški mediji so se razpisali o čudoviti nekdanji manekenki, ki je skoraj ukradla vso pozornost sinu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije