KOŠARKARSKA POSLASTICA

Zgodilo se je pričakovano, vstopnice za spektakel v Stožicah tako rekoč razprodane

Na spletnem mestu, kjer prodajajo vstopnice za spopad med Slovenijo in Grčijo, med Luko Dončićem in Giannisom Antetokounmpom, so na voljo zgolj še tiste za 400 oziroma 450 evrov.
Fotografija: Luka Dončić. FOTO: Kevin Jairaj, USA Today Sports/Reuters
Odpri galerijo
Luka Dončić. FOTO: Kevin Jairaj, USA Today Sports/Reuters

Tekma med reprezentancama Slovenije in Grčije, ki se bo 2. avgusta ob 20.30 odvila v ljubljanski stožiški dvorani, je tako rekoč razprodana, razlog pa je verjetno iskati tudi v tem, da se na parketu pričakuje spopad NBA-zvezdnika Luke Dončića in Giannisa Antetokounmpa. Na spletnem mestu, kjer prodajajo vstopnice, so (trenutno) na voljo zgolj še tiste, ki vam prinesejo sedež ob igrišču, vendar tudi precej praznejši žep – zanje boste odšteli 400 oziroma 450 evrov. Najcenejše so sicer stale 15 evrov.

V manj kot dnevu razprodane

Naj še dodamo, da so prodajo vstopnic za spektakel, kot ga označuje Košarkarska zveza Slovenije, začeli v četrtek ob 17. uri. A nekateri so jih imeli možnost dobiti že prej: predkupno možnost so lahko izkoristili najzvestejši navijači, to so tisti, ki so prek spleta kupili vstopnico za februarsko kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Izraelom v Kopru.

Spopad z Grki je pripravljalna tekma pred svetovnim prvenstvom, ki bo od 25. avgusta do 10. septembra v Indoneziji (Džakarta), na Japonskem (Okinava) in Filipinih (Manila).

Mimogrede: dva dni pozneje bo povratna tekma v Atenah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije