Mama fotošopira 11-mesečno hčerko, da bi postala model

Hčeri je že odprla profil na instagramu.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Blaz Samec, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaz Samec, Delo

Mati samohranilka Danielle Wall (20) je priznala, da v urejevalniku za fotografije lepša posnetke svoje 11-mesečne hčere Isle Rose, preden jih objavi na spletnih omrežjih. Želi si, da bi bila videti čim bolj profesionalno. Za oglaševanje izdelkov je hčeri odprla tudi profil na instagramu.


»Ne bi rekla, da jo bistveno spreminjam. Samo odstranjujem brke od mleka, slino in rdečico na obrazu. Želim si le, da bi bile njene fotografije resne že zaradi podjetij, s katerimi bi lahko potencialno sodelovale,« je povedala za The Sun. Njena hči ima na instagramu šele nekaj čez 1200 sledilcev, a že dobiva brezplačne izdelke, ki jih potem oglašuje.


»Podpiram mala podjetja, ki nama v znak zahvale pošiljajo denimo obleke. Da bi to v celoti delovalo, pa morava s hčerko imeti najboljše fotografije. Ne more biti rdeča in slinasta na fotografijah,« je dejala mati. Enkrat se je sicer že preizkusila v reklami.


Čeprav bo Isla Rose šele te dni upihnila svojo prvo svečko, je že sodelovala na otroških lepotnih tekmovanjih, kjer je osvojila drugo mesto.


»Kmalu jo bom začela šminkati. Doslej mi še nihče ničesar ni očital, a sem prepričana, da se mnogi z mano ne strinjajo. Moja hčerka v tem uživa, in ko bo dovolj stara, mi bo že sama povedala, ali želi sodelovati pri tem. Nikoli je ne bi v nič silila,« pravi Danielle.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas