NEUMNA ODLOČITEV

Preiskava razkrila: Britanka je odločno skočila s palube

Razlog še ni znan.
Fotografija: Hrvate bo stala milijone. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Hrvate bo stala milijone. FOTO: Facebook

Britanka Kay Longstaff, ki je domnevno padla z luksuzne jahte, je v teh dneh postala senzacija v evropskih medijih. V vodi je preživela 10 ur, potem pa so jo potegnili na varno. Toda zdaj so vse glasnejše govorice, da se tistega večera ni zgodila nesreča, ampak da je Kay namerno skočila z ladje. Potniki so povedali, da se je ves teden prepirala s partnerjem, tudi dan pred domnevno nesrečo. Teden dni po incidentu in po dveh opravljenih preiskavah je jasno: Kay je skočila čez krov, in to odločno.

Razlog za skok še ni znan. FOTO: Reuters
Razlog za skok še ni znan. FOTO: Reuters


Kaj se je pravzaprav dogajalo tistega večera, še preiskujejo. Po prepiru je njen partner odšel v kabino, Kay pa si je dala duška s pitjem alkohola. Ko so jo začeli iskati, so na palubi našli njeno majico. »Ni mogoče, da bi kar padla v morje. Ograja je tako visoka, da bi morala splezati čez njo,« je povedal eden izmed potnikov, ki ne verjame, da je šlo za nesrečo. 

Mati lastnika norveškega podjetja Norwegian Cruise Andrewa Stuarta je bila vsa besna, ko ji je povedal, da jih bo nespametno dejanje stalo več kot 600.000 dolarjev. Poleg tega pa bo strošek padel tudi na hrvaške davkoplačevalce, ki bodo morali pokriti akcijo reševanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije