PRETRESLJIVO

Šok po pogrebu: za vedno so se poslovili od Saše, nato se je izkazalo, da je živ

Saj ni res, pa je ...
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto

V Sremskih Karlovcih je družina prejšnji petek pokopala Sašo Stankova. Vsaj mislili so tako. Dva dni kasneje se je izkazalo, da je živ, družina pa je v resnici pokopala nekoga drugega, poroča Kurir. Kot so pojasnili v družini Stankov, so bili v četrtek, 15. julija, obveščeni, da je 56-letni Saša umrl. To so jim ustno potrdili tudi na policiji.

Truplo pokojnika so našli v bližnji hiši, naslednji dan pa so ga prenesli na pokopališče v Sremske Karlovce. Družina pravi, da njegove identitete niso mogli potrditi. Pokojnika so v petek pokopali kot Sašo Stankova, in sicer v družinski grobnici, domnevni svojci pa so poravnali pogrebne stroške.

image_alt
Trije mladeniči umrli v hudi prometni nesreči


Že v soboto dopoldne pa je sledil šok. Prijatelj 'pokojnega' je družini povedal, da so Sašo videli v središču Novega Sada. Svojci so se odpravili tja in ga našli živega in zdravega.

Saša je v Novem Sadu živel več kot leto dni, z družino pa ni bil v tesnih stikih. Ko so ga našli, so ga odpeljali na policijsko postajo Novi Sad, kjer so mu odvzeli prstne odtise in ga fotografirali. Potem se je vrnil v novi dom ...

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas