SUMIJO NA PRETEP

Grozljivka na avtobusni postaji v Celju, nepremično je ležal mlad fant

Celjski policisti še preiskujejo, ali je padel ali ga je kdo poškodoval.
Fotografija: Fotofrafija je simbolična.  FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
Fotofrafija je simbolična.  FOTO: Blaž Samec, Delo

CELJE – Veliko prahu je v javnosti dvignila objava na družabnih omrežjih, češ da celjski policisti obravnavajo nenavaden dogodek, v katerem naj bi se hudo poškodoval mlad fant, po neuradnih informacijah dijak ene od celjskih srednjih šol. Omenjeni naj bi v četrtek popoldne na avtobusni postaji v Celju padel in z glavo močno udaril ob rob pločnika, zato naj bi v celjski bolnišnici že prestal operacijo.

Kot je povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje, naj bi o tem, da na avtobusni postaji nepremično leži mlad fant, ki je očitno padel, celjske policiste obvestilo dekle, ki je bilo v bližini, a naj fanta ne bi poznalo niti ni videlo, kdaj je padel in obležal.

»Naše prve ugotovitve kažejo, da je dijak padel in se udaril v robnik, ko je bil sam, ne pa da bi ga kdo prej napadel in ga namerno poškodoval, zato menimo, da ne gre za kaznivo dejanje. Res pa o dogodku naši policisti še vedno poizvedujejo in zbirajo informacije, o morebitnih novih ugotovitvah pa bomo nemudoma obvestili tudi širšo javnost,« je včeraj povedala Trbulinova.

V četrtek popoldne naj bi se na avtobusni postaji zadrževalo veliko ljudi, ki bi zagotovo videli, če bi se dogajalo kaj sumljivega, sploh pa če bi bil dijak žrtev pretepa več udeležencev. Je pa dogodek dobil širše razsežnosti šele po objavi na družabnem omrežju, ko je prijatelj očeta poškodovanega dijaka napisal, da drži pesti za fanta, ki da je po pretepu starejših vrstnikov prestal operacijo glave, in da moli za njegovo ozdravitev, saj mu kaj drugega ne preostane. In še da ne ve, kdaj je nazadnje jokal. Dodal je, da vzrok padca res še ni znan, da pa naj bi se nanj spravili trije dijaki 4. letnika. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije