Avto med vožnjo zagorel, vozilo popolnoma uničeno

Na območju PU Celje pa so policisti zasegli več vozil.
Fotografija: Vozilo je bilo popolnoma uničeno (simbolična fotografija). FOTO: Poklicna gasilska enota Maribor
Odpri galerijo
Vozilo je bilo popolnoma uničeno (simbolična fotografija). FOTO: Poklicna gasilska enota Maribor

V Zgornjem Gabrniku na območju postaje Rogaška Slatina so policisti v četrtek zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel več kot 2,3 promila alkohola v krvi. Zaradi kršitve odloka o prepovedi gibanja zunaj občine bivanja so zanj podali še predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Okoli polnoči so vozilo zasegli v Velenju, in to vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Zaradi kršitve odloka o prepovedi gibanja zunaj občine bivanja so zanj in za dva sopotnika podali še predlog drugemu prekrškovnemu organu.

V jutranjih urah so vozilo zasegli še vozniku v Grižah. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, na vozilu so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Nekaj pred 23. uro pa so na Rogli obravnavali požar. Med vožnjo je zaradi kratkega stika na električni napeljavi zagorelo osebno vozilo peugeot 206. Ogenj je vozilo v celoti uničil. Voznik v požaru ni bil poškodovan. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije