TV ODDAJA

To je oddaja, v kateri se zaljubljajo zvezdniki

Komična televizijska oddaja je tudi valilnica parčkov. Zadnji par sta komik Pete Davids in Ariana Grande.
Fotografija: Scarlett Johansson in voditelj Colin Jost FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Scarlett Johansson in voditelj Colin Jost FOTO: Guliver/cover Images

Minuli teden je bila udarna novica, da je pevka Ariana Grande začela ljubimkati s komikom Petom Davidsonom, ki je zvezdnik legendarne televizijske komične oddaje Saturday Night Live (Sobota zvečer v živo), ta velja za kališče največjih komikov zabavne industrije od Andyja Kaufmana, Eddieja Murphyja do Jima Carreyja in številnih drugih.

Očitno pa je oddaja tudi odličen poligon za zaljubljanje, saj se zvezdniki, ki gostujejo v njej, pogosto intimno zapletejo s katerim od svojih gostiteljev. Pete je prej hodil s Cazzie David, hčerko Larryja Davida. »Sobota zvečer v živo je zakrivila toliko parčkov,« je povedala Cazzie. »Jaz sem šla na snemanje, ko je nastopal moj očka, in sem spoznala Peta in mi je bil zelo všeč. Jaz sem odgovorna, da sva končala skupaj.« Njun odnos se ni obdržal.

Pete in Ariana sta se zapletla na zabavi, ki je sledila oddaji v živo. FOTO: Nbc
Pete in Ariana sta se zapletla na zabavi, ki je sledila oddaji v živo. FOTO: Nbc

​Zanimivo bo videti, kako se bo obneslo razmerje Colina Josta, ki v oddaji vodi komična poročila Weekend Update, in Scarlett Johannson. Razmerje sta potrdila aprila, Colin je prej hodil z igralko Rashido Jones. Tudi trenutno najbolj vroča igralka Emma Stone hodi s producentom in piscem oddaje Davom McCaryjem. V mrežo producentke komične oddaje, ki je na sporedu že 43 sezon, se je ujel tudi Ben Affleck, ki se je kmalu po ločitvi od Jennifer Garner zapletel z Lindsay Shookus. Potem je tukaj Jason Sudeikis, ki si je ustvaril družino z Olivio Wilde, prej pa je bil z January Jones.

»Spoznala sva se na zabavi po oddaji, bil je zelo šarmanten, a ni vzel moje številke. Naslednjih šest mesecev sva se večkrat srečala. Neke noči je moj najboljši prijatelj šel do njega, mu dal mojo številko in rekel, naj me pokliče. Tako se je začelo.« Tudi nekdanji član ekipe Fred Armisen je bil poročen z danes najslavnejšo deklo Elisabeth Moss.

V preteklosti je zelo odmevalo razmerje pionirja oddaje Sobota zvečer v živo Dana Aykroyda, ki je leta 1978 po oddaji zapeljal takrat supervročo Carrie Fisher. Njuno razmerje se ni obdržalo, toda Carrie je pozneje prav v oddaji spoznala svojega moža, glasbenika Paula Simona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije