NAPADI NA PEVKO

Na Balkanu odjeknilo: Severina poskušala umoriti bivšega?

Bivši partner ji še naprej v boju za polno skrbništvo greni življenje.
Fotografija: Severina v zaporu. Motiv iz videospota pesmi Daleko ti kuća. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Severina v zaporu. Motiv iz videospota pesmi Daleko ti kuća. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

ZAGREB –  Življenje hrvaške pevke Severine je podobno limonadi. Njen nekdanji zaročenec Milan Popović, s katerim imata otroka, je proti njej vložil že več deset tožb za polno skrbništvo nad otrokom. Veliko je govoric in ni jasno, katere podrobnosti iz obtožnic držijo in katere ne, a sodnega boja za skrbništvo še ni konec, je danes sporočila Severina.

Srbski tabloidni medij Telegraf je namreč na naslovni strani časopisa objavil naslov 'Policija preiskuje napad: Seve je poskušala ubiti Milana.

Na objavo se je Severina odzvala z daljšim zapisom: »V sodnem boju za svojega otroka sem od njegovega očeta poleg raznih vzdevkov in diagnoz dobila še neuradni status morilke v poskusu uboja otrokovega očeta. Razlog je enostaven ... Očetu ni uspelo takoj doseči, kar si je zamislil, pri odgovornih hrvaških institucijah, ki so vključene v postopek, in je nezadovoljen in jezen po včerajšnjem sodišču v javnost 'spustil' novico o poskusu njegovega uboja, ki naj bi ga zakrivila jaz ob pomoči svojega soproga Igorja. Če ne bi bilo žalostno, bi bilo tragikomično, kako daleč so se posamezniki pripravljeni spustiti v  'boju' na sodišču, in to vse pod krinko najboljše koristi za svojega otroka, pri tem pa meje fair playa in interesa otroka sploh ni. Cilj je le popolnoma uničiti mene kot mamo in javno osebo.«


Severina je zagotovila, da ni morilka in da to tudi ne bo postala. Tožbe proti časopisu zaradi 'plačanega oglasa' ne bo vložila, ker »je vsakemu jasno, kakšna oseba moraš biti, da se spustiš tako nizko«. Kot pravi, bo ostala mama svojemu otroku in še naprej Severina.

Ob koncu je dodala verz s svojega albuma: »Daleč je njegov dom ...«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije