EVROVIZIJA

FOTO: Na Evroviziji prekrižala noge in razkrila vse

Objavljeno 26. maj 2019 18.22 | Posodobljeno 26. maj 2019 15.46 | Piše: T. V.

Prelepa manekenka je imela težave s prekratkim krilom.

Bar Refaeli je kratko krilo na vajah povzročalo kar nekaj težav. FOTO: Zaslonski posnetek
Ob gledanju ene izmed voditeljic letošnje Evrovizije, slovite izraelske manekenke Bar Refaeli (33), je marsikomu na misel prišel sloviti prizor iz filma Prvinski nagon iz leta 1992, ko je Sharon Stone v kratki beli oblekici prekrižala noge, prizor pa so nato številni po svetu večkrat zavrteli, da bi ugotovili, ali je pod oblekico nosila spodnje perilo ali ne.

Bar je med finalnim večerom sicer nosila dolgo belo obleko, a je imela ta tako visok razporek, da je v nekem trenutku, ko je ob lanski zmagovalki Netti Barzali sedela na odru in prekrižala noge, močno dvignila srčni utrip marsikateremu izmed okoli 200 milijonov ljudi, ki si je ogledalo Evrovizijo. Kamera se je hitro dvignila, tako da gledalci niso izvedeli, ali je bivša Leonarda di Capria pod obleko nosila spodnje perilo ali ne.

image
Bar Refaeli (na fotografiji z lansko evrovizijsko zmagovalko Netto Barzilai) je potem med Evrovizijo nosila daljšo obleko, ki pa je imela zelo visok razporek. FOTO: Reuters


Težave z obleko je imela Bar tudi na vajah, kjer je nosila precej krajšo obleko. Ta je razkrivala njene dolge noge, med sedenjem, ko je 175 centimetrov velika manekenka izvajala akrobacije, da ji obleka ne bi zlezla previsoko, pa je le razkrila, da nosi spodnjice.
Deli s prijatelji