THE BIGGEST LOSER SLOVENIJA

Salome jih je kar po riti

Tiste, ki niso bili pridni, je doletela kazen.
Fotografija: Salome je obiskala shujševalni šov. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Salome je obiskala shujševalni šov. FOTO: Planet TV

Tekmovalce v šovu The Biggest Loser Slovenija je obiskala Salome, potem ko so se znašli pred prvo skušnjavo. Ustvarjalci oddaje so jih namreč odpeljali na Kras, kjer je dišalo po klobasah, joti in pršutu. Rdečo skupino, ki je izziv bolje opravila, je za nagrado obiskala najbolj znana slovenska transseksualka.

Hormončki ji delajo »na polno«

S Salome je del tekmovalcev pripravil pravo pojedino, in sicer riž s cvetačo in z lososom. Kot je dejala Salome, so bila dekleta v kuhinji bolj pridna kot fantje. »Ampak tudi fantje so se trudili, drugače sem jih kar po riti,« je v smehu dejala pevka. Salome se je tudi sama soočala z izgubo kilogramov. Kot pravi, je trenutno na hormonski terapiji. »Zato hormončki delajo na polno,« je še zaupala v oddaji.  
Tekmovalci so s Salome skuhali pravo pojedino. FOTO: Planet TV
Tekmovalci so s Salome skuhali pravo pojedino. FOTO: Planet TV

Transseksualka je dejala še, da tekmovalce povsem razume, saj se sama ne more upreti čokoladi. »Včeraj sem šla ob 21. uri v trgovino, ker sem si zaželela nekaj sladkega,« je priznala. Prepričana je, da je sladkor izredno zasvajajoč in da je ta sovražnik pri hujšanju postal tako rekoč moderna droga.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas

Slovenske novice - Osvežujemo stran

Osvežujemo stran

image/svg+xml