VSEM NA OČEM

Nezaslišano: je Gašper namerno kradel?

Trdil je, da je levo spodaj, a v resnici jo je postavil na desno stran. 
Fotografija: Drama v Masterchefu. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Drama v Masterchefu. FOTO: Pop TV

Med pripravo luksuznega piknika za dva se je v Masterchefu zgodilo nekaj nepričakovanega. Tekmovalci so kuhali v parih, med pripravo jedi pa sta Boris in Jaka ostala brez svoje panakote.

»Stari, nekdo je vzel mojo panakoto. Kdo je vzel mojo panakoto? Vzeli so mi panakoto levo spodaj. 'Ološ od ljudi',« je deset minut pred koncem vpil Jaka in norel po kuhinji. »Si je tako težko zapomniti, kam si dal svojo panakoto? Tako me je na 'rit vrglo', da sem rabil štiri minute, da sem se pobral,« se je razburjal Boris. »Kaj naj? Najraje bi nekoga ubil. Bo kar bo,« je na koncu še dejal Jaka.

Drama v Masterchefu. FOTO: Pop TV
Drama v Masterchefu. FOTO: Pop TV


Kasneje, ko se je Jaka razburjal, je Gašper hladnokrvno priznal in razkril, da je Jakova in Borisova panakota končala na njegovem in Leonovem pultu. »Panakoto je v šoker nesel Gašper in on je ves čas ponavljal, da je panakota spodaj levo. Ko sem šel po njo, sem vzel tisto, ki je bila na levi strani spodaj. Spraševal sem se, kaj se dogaja, Gašper pa mi je priznal, da je bila najina na desni,« je dogajanje komentiral Leon. Gašper pa je hladnokrvno priznal, da ima težave s tem, katera stran je leva in katera desna.
 
Ko sta Gašper in Leon postavila panakoto pred sodnike, nista povedala, da je nista sama pripravila. Karim je okuse v panakoti pohvalil, kar je Jaki laskalo, oddahnila pa sta si tudi, ko je Karim pohvalil tudi tisto, ki sta jo pred sodnike postavila Jaka in Boris. Na koncu je bila sreča na strani zelenega dvojca (Jaka in Boris), ki sta med vsemi najbolj navdušila s svojo piknik ploščo in odšla na balkon. 

Gašperjev in Leonov piknik za dva. FOTO: Pop TV
Gašperjev in Leonov piknik za dva. FOTO: Pop TV

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije