HUDE POLEMIKE

Ema Kurent kljubovalno sporoča: Govnači, pojdite se izživljat drugam

Astrologinja vztraja pri zapisanem o invalidih.
Fotografija: Ema Kurent. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Ema Kurent. FOTO: Jože Suhadolnik

Prah, ki ga je s svojim zapisom dvignila astrologinja Ema Kurent, se nikakor ne poleže. V kolumni se je med drugim vprašala o smiselnosti parkirišč za invalide in zapisala, da sama večkrat parkira na njih. Dodala je, da invalidi navadno ne vozijo, vsaj tisti, ki imajo večjo okvaro oziroma prizadetost. Za tiste z nižjo stopnjo invalidnosti pa se ji zdijo parkirišča blizu trgovine popolni nesmisel, je pojasnila in sprožila polemike.

Po gostovanju v oddaji Svet, kjer se je iz oči v oči soočila z invalidom, je na facebooku pokomentirala dogajanje v studiu, a je zapis nato izbrisala. »Oglejte si sami, ustvarite si svoje mnenje. Verjamem sicer, da imate počasi dovolj tegale cirkusa, tudi jaz ga imam, komaj čakam, da se začnemo spet normalno pogovarjati,« je pojasnila, zakaj je zapis izbrisala. Objavila pa je komentar avtorice, ki se je postavila na stran astrologinje.

Kaj pa mamice z otroki?

»Žalostno je, da ljudje ne vidijo, da samo branite pravice starejših, samohranilk, kot vedno so ubogi invalidi. In večkrat sem videla kako je mamica vlekla svoje 3, 4, mogoče celo 5 otrok čez celo parkirišče, in vemo kakšni so ponavadi majhni otroci, jokavi, trmasti, medtem ko so prostori za invalide večkrat prazni. Tako da ne preseneča, da ste bili napadeni z njihove strani, ko berem komentarje ki jih pišejo eni izmed njih se res vprašam koliko spoštovanja imajo pa oni ? Jim je zaradi njihove invalidnosti vse dovoljeno?« je zapisala neimenovana avtorica.

Zapis Eme Kurent. FOTO: posnetek zaslona
Zapis Eme Kurent. FOTO: posnetek zaslona


Kurentova pa tistim, ki ji pošiljajo objave, kjer grdo pišejo o njej, sporoča: »Govnači, ste pa smešni, kar vztrajate. Kaj ne vidite, da vaše objave sproti brišem, ker sem prepovedala grdo pisanje o meni na tem zidu? Pojdite se izživljat drugam, pri meni niste dobrodošli.«

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije