NOVI PROJEKTI

Zajčica priznala: Komaj sem čakala, da bo šel v vrtec

Seksi fotografiranje je organizirala sredi trgovine. Obiskovalci so bili nad seksi Anjo Jenko navdušeni.
Fotografija: Pred kratkim si je dala povečati oprsje. FOTO: Tibor Golob
Odpri galerijo
Pred kratkim si je dala povečati oprsje. FOTO: Tibor Golob

Mlada mamica Anja Jenko, ki se zadnje čase posveča svojemu blogerskemu projektu, znova navdušuje. Sredi belega dne je v trgovini s pohištvom priredila fotografiranje v živo, obiskovalci pa so z zanimanjem opazovali dogajanje.

Anja Jenko se posveča novim projektom. FOTO: Arhiv Suzy
Anja Jenko se posveča novim projektom. FOTO: Arhiv Suzy

»Materinstvo je čudovita stvar, ampak moram priznati, da sem komaj čakala, da dam Liama v vrtec. Pogrešam ga neizmerno, ampak končno lahko zjutraj v miru spijem kavo, in to je neprecenljivo. Od nekdaj zagovarjam stališče, da mora mama najprej poskrbeti zase. Saj je srečna mama boljša mama in ima otrok več od nje,« nam je povedala mlada Anja, ki se zdaj, ko ima več časa, 110-odstotno posveča svojemu blogu.


Zaupala nam je še, da je že podpisala letne pogodbe s kar nekaj večjimi podjetji, zdaj pa je njen cilj, da se s svojim instablogom dokaže, saj jo takšno delo, kot pravi, neizmerno veseli.


»Ker imam več časa, želim pa se tudi izkazati, sem organizirala fotografiranje v živo. Vedno si sama uredim vse od ličenja, frizure do scenografije in vse to prilagodim naročnikovim željam. Tokrat je bila tema glamuroznost. Ker sem bolj seksapilna kot glamurozna, mi je partnerska trgovina posodila res sanjsko obleko. Obiskovalci so bili zelo navdušeni, nekateri so se želeli fotografirati. Ampak mene to nič ne moti. Boljše službe še nisem imela,« nam je o poslovnem projektu povedala Anja in dodala, da je trgovina s pohištvom kot igrišče ter omogoča neskončno možnosti za fotografiranje. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije