28 LET

Sanjski moški praznoval rojstni dan, Nuša Rojs z otožno objavo

Vsak v svoji državi, daleč drug od drugega, sta na isti dan počela povsem druge reči.
Fotografija: Utrinek iz šova Sanjski moški Hrvaške. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Utrinek iz šova Sanjski moški Hrvaške. FOTO: Instagram

Sanjski moški (Gospodin savršeni) Mijo Matić, ki ga spremljamo v istoimenski oddaji na slovenski komercialni televiziji, je v sredo dopolnil 28 let. Svoj rojstni dan je privlačni Hrvat praznoval mirno, brez velike zabave, njegovega dne pa se je morda spomnila tudi Nuša Rojs, ki je tisti dan objavila videoposnetek s pomenljivim spremnim besedilom. V angleščini je zapisala: »Ampak, dragi, pokazala ti bom, da je ženska lahko močna.« (But I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough.)


Maneken, bloger, gasilec in fitneser Mijo je s svojim nasmehom prevzel vseh 19 udeleženk oddaje Sanjski moški Hrvaške, njegovo srce pa je osvojila Nuša. Zanjo se je hitro ogrel, se je pa njegova stran tudi čez noč ohladila. Nuša je bila že pripravljena se preseliti v Zagreb, ko je Mijo sporočil, da ne more narediti koraka naprej. »Na začetku mi je bilo z Nušo lepo. Ko se je vrnila v Slovenijo, sem bil nekaj dni sam in se ji nisem oglašal. Občutil sem praznino. Zakaj bi ji potem dajal lažno upanje – in tudi sebi. Nisem začutil česa močnejšega in nisem bil pripravljen, da bi zvezo nadaljevala,« je povedal po koncu šova.


Vsem se je zahvalil za lepe želje


Nuša Rojs s pomenljivim sporočilom na dan Mijevega rojstnega dne. FOTO: Instagram
Nuša Rojs s pomenljivim sporočilom na dan Mijevega rojstnega dne. FOTO: Instagram
Mijo je hrvaškim medijem povedal, kako je praznoval svoj rojstni dan. »Za rojstni dan sem bil v službi, ker sem bil dežurni gasilec. Toda minuli konec tedna sem že praznoval s prijatelji. Bili smo na Sljemenu, uživali smo v naravi, pojedli dobro kosilo in nazdravili. Letos sem se odločil za mirno praznovanje, brez velike zabave, saj se trenutno bolj posvečam delu in zdravemu življenju. To nameravam nadaljevati tudi v letošnjem letu,« je povedal Mijo, ki so mu na instagramu mnogi zaželeli vse najboljše za rojstni dan. Slavljenec je objavil fotografijo, na kateri ima širok nasmeh in zapisal: »Hvala za lepe želje za 28. rojstni dan!«. Dodal je še ključnik 'sproščeno'.

Nuša, ki je pevka in se je že predstavila v šovu Slovenija ima talent, je zapela otožno pesem legendarne pevke Janis Joplin Piece of My Heart in zraven dodala številne ključnike, ki nakazujejo to, da ji je nekdo ukradel del njenega in ji ga tudi strl. Le kdo ...

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije