Borila se je za sanjskega moškega, zdaj pa priznava, kaj je doživljala

Nuša pravi, da ni enostavno, ko se javnosti povsem izpostaviš.
Fotografija: Nuša in Mijo sta si bila naklonjena od samega začetka. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Nuša in Mijo sta si bila naklonjena od samega začetka. FOTO: Press Release

Slovenka Nuša Rojs je poleti nastopila v hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški (Gospodin savršeni), kjer je med 19 tekmovalkami ravno ona osvojila srce 27-letnega Hrvata Mija Matića.

Nuša Rojs. FOTO: Instagram
Nuša Rojs. FOTO: Instagram
Zdaj šov predvaja še komercialna televizija Pop TV, Nuša pa je ob tem spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživljala, ko se je prvič resneje izpostavila v javnosti in dodala, da jo to najverjetneje čaka tudi zdaj, ko se šov predvaja v Sloveniji. Zapisala je tole (nelektorirano):

»To pomeni, da sem spet na tapeti, spet bo pljuvanja iz ene strani, hvale iz druge. Zopet bo grdih in lepih komentarjev. Spet bo različnih mnenj, kaj bi morala sedaj, kaj potem, kaj bo najbolje zame. To vse sem doživljala, odkar sem se prvič pojavila v javnosti, in priznam, vse to me je zmedlo, nisem vedela komu naj verjamem, kdo sploh sem v resnici. Takoj, ko sem se naučila utišat vse tuje komentarje in mnenja sem našla sebe. In ostala sem samo svoja skozi vse preizkušnje v šovu in ostajam takšna skozi vse preizkušnje v življenju. Končno vem kaj pomeni poslušat svoje srce. Še vedno mi je po vsakem padcu reklo, vstani, grema dalje!«

Nuša je sicer nekoč že nastopila kot pevka v oddaji Slovenija ima talent.
Preberite tudi: Zmagovalka Nuša ima strto srce: Hotela sem se preseliti, a me je odrezal

Nuša pravi, da ni enostavno, ko se javnosti povsem izpostaviš. FOTO: Instagram
Nuša pravi, da ni enostavno, ko se javnosti povsem izpostaviš. FOTO: Instagram

Nuša je očarala Mija že med prvim spoznavanjem deklet, zato sta zunaj pokramljala sama. »Ne morem verjeti, koliko skupnih točk imava,« je priznala tedaj. Njuna ljubezenska zgodba pa se je kljub temu kmalu klavrno končala. Nušo je namreč Mijo pustil na cedilu.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije