KAJ GA JE ZMOTILO?

Sanjski moški le spregovoril o slovenski pevki: Ne bi želel ...

Pravi, da je bil po dveh mesecih šova čustveno izpraznjen.
Fotografija: Mijo in Nuša na enem od zmenkov. FOTO: printscreen RTL
Odpri galerijo
Mijo in Nuša na enem od zmenkov. FOTO: printscreen RTL

Konec sezone Sanjskega moškega na hrvaški televiziji se je končal klavrno za tako imenovan popolni par. Mijo Matić se je odločil, da bo njegova srčna izbranka Slovenka Nuša Rojs. Ta je pred dnevi priznala, da je zveza kmalu razpadla na njegovo željo in da ima strto srce. Zdaj se je oglasil še Mijo, ki je za hrvaške medije povedal, da si ne bi želel nadaljevati takšnega odnosa. Kje se je zapletlo?

Dva meseca smo spremljali ljubezensko zgodbo med Mijo in Nušo. Kaj se je z njima dogajalo po šovu? »Po štirih dneh mi je povedal, da ne čuti več, kar je prej, in da je boljše, da se ne slišiva. Povedala sem mu, da me je prizadel, da mu ni treba ničesar več dodajati in da sva s tem sva končala,« pravi Nuša.


Lažno upanje


Mijo je za Tabloid povedal še svojo stran zgodbe. »Po šovu sem se čustveno iztrošil. Nenehno sem bil z ljudmi, z enega zmenka skakal na drugega in se vsem odpiral. Na začetku mi je bilo z Nušo lepo. Ko se je vrnila v Slovenijo, sem bil nekaj dni sam in se ji nisem oglašal. Občutil sem praznino. Zakaj bi ji potem dajal lažno upanje – in tudi sebi. Nisem začutil česa močnejšega in nisem bil pripravljen, da bi zvezo nadaljevala.« Menda pa sta kljub vsemu ostala prijatelja.

Mijo je še povedal, da imata sicer z Nušo kar nekaj skupnih lastnosti. »Je strastna. Rada ima glasbo in fitnes. Podobno tudi razmišljava.« Še preden se je njuna romanca končala, jo je seznanil tudi s svojimi prijatelji.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije