PLAGIATOR PRI AVDIĆU

Kobal končno priznal: »Sem totalen osel!«

Najbolj znani slovenski plagiator v tem trenutku je gostoval pri Denisu Avdiću.
Fotografija: FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Mavric Pivk, Delo

Ta teden je v Denis Avdić Show prišel Boris Kobal, ki se je znašel v plagiatorski aferi. Avdić je povedal nekaj šal na Kobalov račun, potem pa je Avdićeva sovoditeljica Anja Ramšak vprašala, kaj je bila prva stvar, na katero je pomislil po izbruhu afere in Kobal je odgovoril: »Da sem totalen osel. Ker sem vedel, da se bo razvedelo. Zgrešeno je bilo, da nisem, če sem že želel šok učinek, pravočasno ustavil zadeve in povedal, da sem naredil to zato, ker ...«
Boris Kobal. FOTO: Darja Štravs Tisu
Boris Kobal. FOTO: Darja Štravs Tisu
 
Miha Deželak je Kobala vprašal, kako na vse, kar se dogaja, gleda njegova družina,in Boris je odgovoril, da ga je najbolj strah za sina, ki je v istem poklicu kot on, in se boji, da bo imel zaradi tega posledice.
 
Ob koncu intervjuja je Kobal še povedal, da je z dedičem avtorja Alda Nicolaja, njegovim sinom, dosegel dogovor. Pravi, da je pri italijanski avtorski agenciji pridobil pravice, da se predstava lahko ponovno igra. Dodal je tudi, da bi prvih 10 predstav celjskemu gledališču 'avtorsko pokril' sam. Avdić je ob tem pripomnil, da boljše reklame pri nas verjetno predstava še ni imela, in to brez veleplakatov.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije