STRAH JIH JE ZA OTROKE

V Ljubljani skače pred ljudi in se samozadovoljuje

Poskusili so se mu tudi smejati, a ga tudi to ne spravi v zadrego.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto

LJUBLJANA –  »Že v tretje smo danes klicali policijo zaradi dogodka v Šiški, vendar policija ne reagira na naše klice ali pa pride šele, ko je vsega konec,« se je prejšnji teden pridušal bralec, ki ne želi biti imenovan.

In kaj se dogaja? Okoli blokov nasproti trgovskega centra v Šiški se zadržuje mlajši človek, ki se samozadovoljuje pred ljudmi. Menda sicer skače le pred starejše, a se bojijo za otroke, ki se igrajo v okolici. Bralec pravi, da so se mu poskusili tudi smejati, a ga to ni spravilo v zadrego. »Vsa dejstva lahko preverite na policijski postaji, od katere bi tudi radi odgovor, zakaj ga ne najdejo in mu ne poiščejo ustrezne pomoči,« se jezi bralec. Samo on ga je zaradi onéta v roki prijavil že trikrat, drugi pa so ga morda še kakšnih petkrat.

Pri PU Ljubljana smo preverili, ali so bili obveščeni o zadnjem dogodku, ki je bila za našega bralca kaplja čez rob. Potrdili so, da so bili o tem obveščeni prejšnji torek (12. junija), vendar policisti ob prihodu osebe niso izsledili. »Na splošno pa pojasnjujemo, da gre v tem primeru za prekršek po 3. odstavku 7. člena ZJRM, predpisana globa zanj pa je 208,65 evra.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije