PREGLED LETA 2021

10 najbolj branih zgodb naših bralcev: Znana Slovenka, ki je otroka sprehajala v plenici

To so zgodbe naših bralcev, ki so vas najbolj zanimale v letu 2021.
Fotografija: Znana Slovenka na sprehodu z otrokom sredi oktobra. FOTO: bralec Miha
Odpri galerijo
Znana Slovenka na sprehodu z otrokom sredi oktobra. FOTO: bralec Miha

V rubriki Bralci poročevalci objavljamo informacije, na katere nas opozorite vi, dragi naši bralci. Včasih nam sporočite samo kakšno informacijo o naravnih nesrečah, spet drugič prosite za pomoč pri razrešitvi kakšne zagate ali opozorite na nepravilnosti, na katere naletite v vsakdanjem življenju. Nekajkrat pa ste že opazili nenavadno obnašanje znanih oseb, za katero ste menili, da bi se moralo pojaviti na našem portalu.

Letos je prav vest iz zadnje omenjene kategorije pometla s konkurenco in postala najbolj brana v kategoriji Bralci poročevalci, in sicer z naslovom: Znana Slovenka oktobra po Ljubljani sprehajala otroka, oblečenega le v plenice. Na spodnji povezavi si lahko osvežite spomin. Novica je sprožila burno polemiko, o kateri lahko preberete tukaj.

image_alt
Znana Slovenka oktobra po Ljubljani sprehaja otroka, oblečenega le v plenice (FOTO)

Drugi najbolj brani prispevek je bila zgodba o bralcu, ki je bil v trgovini priča prizoru, po katerem je zaključil, da se je Slovencem popolnoma zmešalo. 

image_alt
Bralec Darko šokiran: poglejte, čemu je bil priča v trgovini, medtem ko so zunaj divjali protesti (FOTO)

Bralci ste nas obvestili o prisilnem pristanku letala in ozadje smo preverili. To je bila tretja najbolj brana novica v kategoriji.

image_alt
Drama na nebu nad Slovenijo: razglasili naj bi klic v sili

V kopalkah ste letos ujeli več politikov, med njimi tudi ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška. Spomnite se, kje je letos dopustoval. 

image_alt
Bralec na hrvaškem morju ujel našega ministra (FOTO)

Kaj se je spravilo na avto naše bralke, smo ugotovili po njeni fotografiji, ki prikazuje njenega jeklenega konjička. Poglejte, kako je bil videti prej črn avto.

image_alt
Bralka ni mogla verjeti svojim očem, ko je zagledala avto (FOTO)

Bralci ste nas opozorili na objestno vožnjo motokrosistov po Veliki planini. Našli smo odlok, ki to prepoveduje, in kazen. Osvežite si spomin.

image_alt
Nesprejemljivo! Poglejte, kaj se je danes dogajalo na Veliki planini (VIDEO)

»Za to, kar sem doživela tam, nimam besed. Sploh ne vem, kako naj opišem vso dobrosrčnost, potrpežljivost, skrbnost in prijaznost vseh, ki so zaposleni tam.« Tako je svojo izkušnjo s covidnega oddelka za nas opisala naša bralka.

image_alt
Zgodba s covidnega oddelka: Dragica ne more verjeti, kaj je doživela

Računi v gostilnah nas občasno presenetijo. Včasih se namreč na njih znajdejo postavke, ki jih Slovenci nismo ravno vajeni. Preberite, kaj je presenetilo našo bralko.

image_alt
V gostilni s picami naročila vodo iz pipe. Poglejte, kaj je bilo na računu (FOTO)

Bencinski servisi so bili letos pogosto kraj dogajanja, ki ni bilo ravno prijetno. Najprej so bili to preverjanje pogoja PCT in izpadi ob tem, zatem pa še hud dvig cen goriv.

image_alt
Slovenci se držijo za glavo na črpalkah: to je nova realnost (FOTO)

Da še nismo čisto brezčutni do živali, je dokazala deseta najbolj brana novica v kategoriji Bralci poročevalci, ki opisuje, kaj je julija v Umagu naplavilo morje.

image_alt
Žalostni prizor iz Umaga, poglejte, kaj je naplavilo morje (FOTO)

S to novico zaključujemo letošnji pregled leta 2021 v kategoriji, ki jo najbolj sooblikujete bralci. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in upamo, da bo prav tako bogato, če ne še bolj, tudi v prihodnjem letu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije