PLODNO

Iskala je brate in sestre. Kar je odkrila, jo je presenetilo

Spoznala je tudi svojega biološkega očeta.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Američanka Kianni Arroyo iz Orlanda na Floridi je pet let iskala svoje polbrate in polsestre. Sama je hči matere samohranilke, ki je zanosila ob pomoči darovalca sperme. Mama resnice pred hčerko ni nikoli skrivala, želja danes 21-letne Kianni pa je bila poiskati morebitne druge ljudi, ki so se rodili ob pomoči istega darovalca.

Najprej je našla 20-letno polsestro Joanno, ki živi nedaleč stran. Kmalu pa je odkrila, da ima polbratov in polsester še precej več. Med njimi so štirje pari dvojčkov, nekateri pa živijo daleč stran, v Avstraliji in tudi na Novi Zelandiji. Od 40, ki jih je našla, se jih je 30 pripravljenih sestati z njo. Kianni je od znanih polbratov in polsester najstarejša, najmlajši pa je nekaj mesecev star dojenček.Kianni je spoznala tudi svojega biološkega očeta. Ko je bila stara 18 let, ga je obiskala skupaj z mamo. Od tedaj se je z njim srečala že dvakrat.

Darovalci sperme naj bi darovali le med 15 in 20 vzorcev, a podjetje, kjer je svojo spermo oddal Kiannin oče, je prevzelo drugo podjetje, podatke o darovalcih pa so izbrisali, kar je pomenilo, da je lahko ponovno daroval.


Kianni je najstarejša izmed polbratov in polsester.

Skupaj z eno svojih polsester. Kianni pravi, da imajo vsi polbratje in polsestre vesel značaj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije