NA TAJVANU

Palačinke kot pečeni piščanci

Palačinke v obliki pišk na palici delajo v petih okusih. Na Tajvanu so prigrizki nenavadnih oblik izjemno priljubljeni.
Fotografija: Videti so kot pravi piščanci.
Odpri galerijo
Videti so kot pravi piščanci.

Majhna stojnica z ulično prehrano na Tajvanu je pritegnila veliko pozornosti z nenavadno ponudbo hrane, saj pripravljajo slaščice na palici in iz mase za palačinke – v obliki pečenih kokoši. Palačink smo bolj ali manj vajeni v eni sami obliki, okrogli, kot je ponev, v kateri so bile narejene, zato večino prizor pečene ptice nekoliko preseneti.
Nova kulinarična specialiteta FOTOgrafije: Facebook
Nova kulinarična specialiteta FOTOgrafije: Facebook

Stojnica z imenom YesMade je od daleč videti kot prodajalna pečenih kokoši, ki pa so narejene po klasičnem receptu za palačinke, le da v posebnih kovinskih modelih. Kot je v že navadi, je tudi ta domislica bliskovito postala uspešnica, splet je poln fotografij slastnih kokošk in navdušenih jedcev.


Na prodaj so porcije s petimi palačinkami v petih različnih okusih. Na voljo so piške s kakavom, sirom, kakavom in arašidi, matho in petim, skrivnostnim okusom, ki ga redno spreminjajo. Komplet petih palačink stane približno en evro.


Na Tajvanu so prigrizki nenavadnih oblik izjemno priljubljeni, pred palačinkami je bil denimo velik hit sladoled v obliki ljubkih pasjih mladičkov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije