ASTRO

Sporočilo ob koncu tedna …

Objavljeno 30. oktober 2020 20.00 | Posodobljeno 30. oktober 2020 20.00 | Piše: Shana Flogie

Moč pozitivne naravnanosti bo v vaše srce vnesla več luči in jasnosti. Naj vse, kar mislite, da je nemogoče, postane mogoče.

Shana Flogie
Nekaj manjka, nekaj čakate, nekaj ni prav … Kaj? Ali vidite? Ni vas, kje ste? Kdo ste? V tem trenutku se ustavite in nehajte brezglavo bezljati za tem, kar mislite, da je prav. Umirite se. Naredite načrt. Naj vas spomnim ... Tistega vas že dolgo ni več. Morda iščete tega? Drugačni ste. Razvili ste se skozi modrost, ki ste jo na poti svojega učenja prejeli o sebi, zato prisluhnite srcu in se zadovoljite le z najboljšim. Kar začutite, je vaša prava povezava z resnično esenco vsega, kar ste. Od tod izvira praznina, ki jo zdaj potrebujete, da se ponovno začutite, s tem ko se soočate in prepoznavate, kdo ste in kaj želite vi. Povežite se s sabo.

Kdo ste? Kam greste? Kaj želite od sebe? Kaj želite doseči s koraki, ki jih delate? Vedite, vse je sinhrono s celotnim stvarstvom. Prepoznajte njeno voljo v trenutni situaciji, vodi vas nazaj do tja, od koder ste prišli, morda zbežali. Negotovost, ki jo čutite, je tu z namero, da vam prinese moč in zmožnost vpogleda globoko vase. Iz trenutnega delovanja, ki se ga boste lotili, boste dobili priznanje in zavedanje, da trenutna tema ne more ugasniti resnične luči, ki sveti v vas.

Lekcija, ki se je učite zdaj, je vera in zaupanje občutku, ki ga imate ob vsem tem. Kar koli se zgodi in se bo v prihajajočih dneh dogajalo, bo nedvomno napolnilo vaše srce z veseljem. Moč pozitivne naravnanosti bo v vaše srce vnesla več luči in jasnosti. Naj vse, kar mislite, da je nemogoče, postane mogoče.

Ne ustavljajte se in ne objokujte preteklih dejanj, dogodkov in razmerij. Tam ste bili z razlogom, da ste skozi zavedanje postali boljši. Še vedno gre za proces, v katerem ste, končan ne bo čez noč. Poskušajte razumeti, da se vse dogaja v prid naslednjemu koraku, ki ga boste naredili. Pred vami so dnevi, ki so še vedno namenjeni vpogledu vase, zato vnesite vanje še malo več miru, samote in tišine, in to samo zato, da bodo vsi koraki v prihajajočih dneh jasnejši in vidnejši. Spoštujte se o tem, kar v resnici čutite v srcu. Samo prebujeni vas bodo tudi resnično razumeli.
Deli s prijatelji