VDAHNITE ŽIVLJENJE TJA, KJER GA NI

Odprite srce in se povežite z resnično modrostjo

Objavljeno 07. avgust 2020 21.00 | Posodobljeno 07. avgust 2020 21.00 | Piše: Shana, www.MyChi.si
Ključne besede: Shana zvezde

Ko se bodo odprla vrata novih priložnosti, bo sprememba v vašem svetu hitra in vseobsegajoča.

FOTO: Getty Images/iStockphoto
Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirij ali Sothis, kot so jo imenovali Egipčani, in ima močno povezavo z boginjo Izido. Prav vzhajajoča zvezda Sirij je bila za Egipčane velik praznik, ki so ga slavili kot njen prihod, prihod boginje Izide, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja. Pozdravite jo tudi vi.

Levja vrata odpirajo povezavo z ozvezdjem Leva in Sirijem, kar na Zemlji pooseblja sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Njen pogled (sfinge leva v egipčanski Gizi) je usmerjen proti vzhajajočemu Siriju. Prav zato bodite danes in jutri, na dan, ko se portal 88 aktivira v polnosti, zavestni, prisotni in budni, saj bo to čas manifestacije za te nove božanske energije velike svečenice Izide.

Sveti čas, čas kreacije

Vsako leto se med 26. julijem in 12. avgustom usmeri nov val galaktične svetlobe iz centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem, še poveča, na koncu pa se ta val energije združi s spiralno vzpenjajočim se Sirijem na severu. Ta val energijske podpore, ki se sidra v prihajajočih dneh, vsebuje nove svetlobne kode za razvoj Zemlje. Ta cikel se imenuje planetarno novo leto. V tem obdobju pa se odprejo levja zvezdna vrata, mačje energije ozvezdja Sirij.

Sirij začenja vsako leto vzhajati 31. julija, znova pa bo viden spet na izid revije Suzy, 7. avgusta, ko se poravna s Soncem, dan prej pa z zvezdo Regul. Na Zemljo se zdaj zliva val zelo intenzivne energije, ki bo prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije okrepijo proces spremembe in pospešijo pritok novih svetlobnih kod novega leta. Ko se bodo odprla vrata novih priložnosti, bo sprememba v vašem svetu hitra in vseobsegajoča.

Tudi zvezda Regul, najpomembnejša in najsvetlejša v osrčju ozvezdja Leva, se poravnava, zato se skozi ta portal v tem času vzpostavi direktna energijska povezava z modrostjo Sirija. Za stare Egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, je bil Sirij zvezda iniciacije. Ko se Sonce poravna z njo, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regul zbira vso svetlobo Sirija in jo usmerja do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Sirija – modrosti – prelije v vaše srce, s tem pa se aktivirajo vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regul bo kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega resničnega srca.

Pred vami je intenzivno obdobje

Zdaj bo čas, ko boste odprli srce in se povezali z resnično modrostjo. 8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 portal neskončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz njegovega srca, centralnega Sonca, v srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo vrhunec poravnave z energijo Sirija in njegovega vpliva. Ker število 8 predstavlja izobilje, moč in neskončno manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence. 88 je sekvenca obilja, razvoja in predstavlja kozmično poroko med nebom in Zemljo. In kaj lahko v teh dneh naredite vi? Zdaj je pomembno, da zavestno kreirate iz srca.

Pred vami je torej intenziven čas, ko se speče vsebine v vas prebujajo. 8. avgusta je torej dan, ko se ponovno odpirajo zvezdna vrata neskončnih možnosti 8:8 ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov starodavnih resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati se na tem nivoju dokončno zaključujejo karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Vrhunec bo prav letos torej doživel proces, ki se je lani na isti dan začel. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju.

Igra iz ozadja bo razkrinkana

Pred vami je čas, ko se boste srečali s svojimi sencami in spečimi vsebinami. Vse to se bo seveda kazalo v odnosih vseh vrst, kjer boste imeli lekcije in preizkušnje. Vladajoči arhetip avgusta je obešenec, ki vas bo soočil z vsemi vzorci, odnosi preteklosti in neustreznim odzivanjem. Čas vas bo podprl, da boste končno postavili mejo in začeli delovati, kot si želite sami. Ja, maske bodo padle. Dobesedno. Igra iz ozadja bo razkrinkana in Esmeralda bo spregledala.

Vsako leto se v tem tednu začenja faza meteoritskega dežja, še posebno pomemben dan pa bo 11. avgust, ko bodo na nebu utrinki. Zemlja gre namreč v tem času skozi meteoritski pas in tako bo nanjo pritekala velika količina meteoritskega železa. S tem se aktivira čas, da znova nastavite svoj notranji kompas. Zato, če boste kje v naravi, v gorah ali ob morju, se ozrite v nebo. Še lepše pa ga boste lahko opazovali, če si na telefon prenesete brezplačno aplikacijo (Skyview, Nightsky ipd.), poiščete zvezdi Sirij in Regul, pogledate ozvezdja in položaje planetov. To je res magično doživetje. Želim vam čim več lepih nočnih zvezdnih utrinkov in zaželite si kaj lepega, mi pa se spet beremo čez teden dni.

Se beremo, iz srca,
Shana, www.MyChi.si
Deli s prijatelji