DOBRA VILA MAJA

Kdaj bo konec vsega tega?

Objavljeno 15. avgust 2020 12.00 | Posodobljeno 15. avgust 2020 12.00 | Piše: Maja Debevc

Kdaj se bo nehalo vse, kar boli? Ko boste prerasli iluzije in imeli pod nadzorom svoje misli, občutke in čustva. Takrat in samo takrat.

Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Velikokrat dobim vprašanje, kdaj bo konec te tesnobe, bolečine, strahov, pomanjkanja in neprijetnih občutkov? Odgovor je enostaven, ko boste naredili dovolj na sebi, spremenili stvari in se poglobili v univerzalne zakone vesolja. Ko se boste soočili s svojimi prepričanji, vzorci in odvisnostmi od drame, negativnega in okolice, ko se boste soočili s svojo bolečino in strahovi, se poglobili v iluzije in naredili doktorat iz misli in občutkov.

Se zavedate, da sem vam v samo nekaj vrsticah napisala bistvo dela na sebi? To je vse. Ne komplicirajte. Res je, da večina že pri mislih in občutkih zaključi, da so požrli vso znanost tega sveta in so to prerasli. No, pa vas bom izzvala v nekaj globokega. Ni skrivnost, ker že vrabci na youtube kanalu čivkajo, da obstajajo telesa, ki se premikajo zares hitro, svetloba je nerazložljivo hitra. Veste, kako deluje ta tehnologija? Z zavestjo misli in občutkov, z energijo, frekvenco in vibracijo. In da, govorimo o napredni tehnologiji, ki je še nismo razvozlali? V to tehnologijo so vpletene misli in občutki. Že kvantna fizika vam bo dala marsikatero razložljivo teorijo in prakso.
Kdaj se bo nehalo vse, kar boli? Ko boste prerasli iluzije in imeli pod nadzorom svoje misli, občutke in čustva. Takrat in samo takrat.

Začenja se obdobje zvoka in vibracije. Misel je energija – ste zagotovo že neštetokrat prebrali. Ampak po vsem napisanem do zdaj bo imel ta stavek drugačen pomen, kajne? Začutili ste zagotovo moč te nore misli, ki vas spremlja že vsa leta dela na sebi. Zato mi je moč zavedanja tako všeč, ker vedno vidiš samo toliko, kolikor si sposoben videti, pa čeprav lahko to stvar pogledaš več kot tisočkrat.

Se vrnemo na začetek, da nekateri že obvladajo svoje misli in občutke – in so to že prerasli? Res? Potem se pa premikajte tako hitro, kot se to dogaja na tistih posnetkih, in razložite to delovanje. Vidite, kam grem? V prihodnost duhovnosti. Zato odgovorimo na vprašanje, kdaj se bo nehalo vse, kar boli? Ko boste prerasli iluzije in imeli pod nadzorom svoje misli, občutke in čustva. Takrat in samo takrat. Prepričana sem, da ste se vsi našli v napisanem, zato bomo nadaljevali z zakonitostmi in formulami vesolja, da nam bo to uspelo.
 
Deli s prijatelji