KMETIJA 2018

Z najlepšimi tekmovalci doslej

Stara kmečka hiša je popolnoma prenovljena kmetija, ki jemlje sapo! 
Fotografija: Kmetija 2018. Foto: A. J., P. K.
Odpri galerijo
Kmetija 2018. Foto: A. J., P. K.

Lani še asketske, starinsko opremljene sobe so letos pravo razkošje, ob pogledu na mehke postelje in sodobno opremljeno kuhinjo z velikanskim hladilnikom pa si človek zaželi, da bi še sam kdaj prenočili v idilični kmečki naravi. Pri tem ni skrbi zaradi slabe higiene, saj ima tokratna kmetija sodobna stranišča in kopalnico s tekočo vodo, kadjo ter ogledali. Ves luksuz pa ni skrit v hiši, največje zanimanje na prostem vzbuja kralj mehanizacije, ki bo tekmovalcem pomagal pri kmečkih opravilih, zeleni traktor john deere 5075e. Marsikdo bi ga z veseljem zajahal, a kaj, ko moraš za vožnjo opraviti izpit, kar bo tudi ena od nalog tekmovalcev. Kljub strojem in razkošju pa izzivi za 17 tekmovalcev letos ne bodo nič manjši ali lažji, nam je zaupal producent
Miloš Ratković.

Stranišča na štrbunk letos odpadejo. Foto: A. J., P. K.
Stranišča na štrbunk letos odpadejo. Foto: A. J., P. K.

Med tekmovalci ni Mirele

Kdo bodo izbranci, ki se bodo naselili na posestvo, ostaja skrbno varovana skrivnost, ki nam je ustvarjalci šova kljub vztrajni radovednosti niso hoteli razkriti. Izvedeli pa smo, da bo polovica tekmovalcev znanih obrazov, ki smo jih v preteklosti že videvali v različnih resničnostnih šovih. A kljub govoricam med njimi ne bo razvpite zmagovalke Big Brotherja Mirele Lapanović, prav tako ne ljubljenke gledalcev iz MasterChefa Salome. Kar pa še ne pomeni, da ne bo prišla na obisk! Več znanih obrazov se bo namreč tekmovalcem pridružilo kot gostje. Šušlja se, da bi med slavnimi na kmetiji lahko zagledali drugo masterchefovko, Anno Paynich, ali postavnega barovca Joela Srbuja. Producent Ratković nam je zaupal le, da so tekmovalci najlepši doslej. Eden od njih bo v šovu izvajal jogo (morda Anna?), nekdo pa bo s seboj v šov pripeljal psička.

Šušlja se, da bi bil lahko eden od tekmovalcev nekdanji barovec Joel Srbu. 
Šušlja se, da bi bil lahko eden od tekmovalcev nekdanji barovec Joel Srbu. 

Ženska energija

Resničnostni šov bosta letos krojili dve odločni ženski: za gledalce bo skrbela že izkušena voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič, tekmovalce pa bo spravljala v red mentorica, ki bo namesto gospodarjev skrbela, da bo vse teklo, kot mora. To bo 60-letna Nada Zorec iz Dolenjske, ki se je v oddajo sprva prijavila kot tekmovalka. »V šovu slavnim ne bom prav nič popuščala. Za vse bodo enaka merila,« nam je zagotovila izkušena kmetovalka in predsednica društva podeželskih žena Tavžentroža, ki je na naše srečanje prišla le nekaj ur za tem, ko je pomagala pobrati 67 zabojčkov krompirja. 

Sodobna kuhinja z ogromnim hladilnikom. Foto: A. J., P. K.
Sodobna kuhinja z ogromnim hladilnikom. Foto: A. J., P. K.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije