LJUBEZEN

Več let je prebolevala ločitev

Objavljeno 20. februar 2019 22.35 | Posodobljeno 20. februar 2019 22.42 | Piše: S. J.

Ivana Šundov praznuje ljubezen.

Ivana je ponosna na hčerki, ki sta zelo uspešni tudi v šoli.
»Moje življenje ni prazno, ni mi dolgčas, zato se ne obremenjujem s tem, da sem samska. Ko bo, pa bo,« pravi Ivana Šundov, ki je potrebovala več let, da je res prebolela ločitev.

»Predvsem sem morala oprostiti sebi, ker sem se krivila, da sem naredila napako. To je bil zame velik osebni poraz,« je iskrena voditeljica, ki je s hčerkama ostala v Zagrebu, se pa tudi zaradi delovnih obveznosti pogosto vrača v Slovenijo. Starejša Nika obiskuje 1. letnik jezikovne gimnazije in je po maminih besedah zelo pridna, celo bolj, kot je bila Ivana.
image
Ivana je ponosna na hčerki, ki sta zelo uspešni tudi v šoli.

Menda sploh nima ocene, ki bi bila slabša od petice! Mlajša Zara pa obiskuje 8. razred osnovne šole, ki je na Hrvaškem tudi zadnji, in se je odločila, da gre prihodnje leto na klasično gimnazijo. »Z njima imam običajne najstniške težave, čeprav je za zdaj še največ, kar želita, da ju pustim ven v kino s prijatelji,« pravi ponosna mama.
»To je bil
zame velik
osebni
poraz.«


Čeprav je Ivana samska, pa je praznovala valentinovo. In to s hčerkama! »Zame je to praznik ljubezni, in to ne nujno partnerske,« pravi Ivana, ki je tudi letos hčerkama kupila lončnico – trobentice in nekaj sladkega, zvečer pa s prijateljicami odšla v mesto na pijačo.
 
Deli s prijatelji