V DRUŽBI SVETOVNE LEPOTICE

Slovenec je uredil Irino Shayk

Našemu frizerju je čestitala za odlično opravljeno delo in pozirala za spominsko fotografijo.
Fotografija: Irina je v živo še lepša, pravi naš frizerski mojster. Foto: Instagram
Odpri galerijo
Irina je v živo še lepša, pravi naš frizerski mojster. Foto: Instagram

Nekateri lahko le sanjarijo o družbi deklet z naslovnic najprestižnejših revij, slovenski frizer pa ima celo privilegij, da ureja njihove pričeske. Te dni se Vili Koderman oziroma Loui Ferry spet mudi po modnih prestolnicah, kjer skrbi za brezhiben videz manekenk na pistah milanskega in pariškega tedna mode. Tokrat se je pod njegovimi spretnimi prsti znašla ena najlepših Zemljank in partnerica slavnega Bradleyja Cooperja.

Ruska manekenka Irina Shayk je bila navdušena nad bujno pričesko, ki ji jo je ustvaril naš mojster, in je še bolj samozavestno predstavila novo kolekcijo Jeremija Scotta, ki ustvarja za priznano znamko Moschino. V zaodrju je bilo zelo pestro, porabilo se je na litre laka za lase, vse za prepričljiv končni rezultat. Irina je našemu frizerju čestitala za odlično opravljeno delo in pozirala za spominsko fotografijo.

Vili je vmes za nekaj ur skočil še v Ljubljano, da postriže naša evrovizijska predstavnika, potem pa je že poletel proti Parizu, kjer se bo udeležil ene najbolj prestižnih revij, po kateri ta hip hrepeni ves svet. Tokratna kolekcija znamke Chanel bo nekaj posebnega, saj bo vse v znamenju preminulega modnega guruja Karla Lagerfelda, s katerim je Koderman v preteklosti že sodeloval, zato bo slovo od tega velikana boleče tudi zanj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije