OČKA

Takšnega Avdića zagotovo ne poznate

Timova trma ga ne gane
Fotografija: Slo., Lj., 4.9.2018, Denis Avdić, slovenski radijski voditelj, foto: Dejan Javornik FOTO: Foto: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Slo., Lj., 4.9.2018, Denis Avdić, slovenski radijski voditelj, foto: Dejan Javornik FOTO: Foto: Dejan Javornik

Da je vzgoja lahko trd oreh, vedo vsi starši, saj jih otroci s svojo nepopustljivostjo pogosto spravijo na visoke obrate. In takrat je pomembno ohraniti mirno kri. Tega se zaveda tudi Denis Avdić, ki je bil še lani vzor strogosti. »Jaz sem doma tisti, ki mu iste stvari nikoli ni treba ponoviti trikrat. Rečem mu enkrat, naj se obuje, in se obuje,« je zatrjeval, kako ga sin Tim uboga.

A otroci so mojstri v izražanju svoje volje, in kadar se v nekaj zapičijo, trma zlepa ne popusti. Tako je tudi Tim vztrajal pri svojem, ko sta se z očetom odpravila na smučanje. A je voditelj ostal nepopustljiv ter dal sinu vedeti, da ga izsiljevanje ne bo nikamor pripeljalo in da prvi smučarski zavoji za nikogar niso bili mačji kašelj. Pri tem pa je več navijačev kot slavni radijec na svojo stran pridobil prav petletnik.
»Sneg je bil žalosten, zato je moj sin mislil, da ga mora objeti,« je v šaljivem tonu dejal Denis.
»Sneg je bil žalosten, zato je moj sin mislil, da ga mora objeti,« je v šaljivem tonu dejal Denis.

»Tim, ne se dat ... Vztrajaj, deri se, jokaj, tati mora popustiti,« je otroka z daljnih Karibov spodbujala radijska kolegica Ivjana Banić. Kaj mislite, kdo je zmagal?
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije