TEŽKI ČASI

Ob strani ji stoji dober prijatelj

Objavljeno 26. april 2019 18.55 | Posodobljeno 08. maj 2019 18.49 | Piše: J. B.

Težki časi za Renato Peterka.

Renata ima na facebooku že označeno, da je samska.
Nekdanja manekenka Renata Bohinc Peterka je pred kratkim v intervjuju razkrila, da se po 23 letih ljubezni in 16 letih zakona ločuje od nekdanjega uspešnega skakalca Primoža Peterke.
image
Renata ima na facebooku že označeno, da je samska.

Ko je udarila novica, da je že pred pol leta vložila zahtevek za ločitev, se je lepotica zavila v molk. Znano je, da je imel par, ki ima tri otroke, sina Maja ter hčerki Gajo in Stelo, težave že v preteklosti, a sta jih do sedaj vedno uspela nekako prebroditi, zato je bilo gotovo potrebne veliko odločnosti in poguma, da sta se končno odločila postaviti zadnjo piko v svojem zakonu.
image
Večer šampionov v organizaciji Smučarske zveze Slovenije 19.5. 2016 Ljubljana Slovenija

Obdobje, ki ga trenutno preživljata, je vse prej kot lahko tako za enega kot drugega zakonca. A kot nam je uspelo izvedeti, ima vsaj Renata v teh težkih časih, ko se njeno življenje postavlja na glavo, oporo. Po naših informacijah ji že nekaj časa ob strani stoji prijatelj Matjaž.

Lepotici pomaga pri vsakdanjih obveznostih, denimo pri razvažanju otrok v šolo, ter jo spodbuja, da v njegovi družbi vsaj za nekaj ur pozabi na vsakdanje skrbi, na primer z izleti na obema bližnjo Šmarjetno goro. Ker je Matjaž samski, so se na Gorenjskem že razvnele govorice, da bi lahko med dvojico preskočila ljubezenska iskrica.

A trenutno seveda o čem takem še ni govora, saj mora 39-letnica najprej preboleti moža. Kakšna sreča, da je v obdobju, ki se zagotovo uvršča med najtežje življenjske preizkušnje, v tako dobrih rokah! Le upamo lahko, da ima koga, ki mu je v oporo, ob sebi tudi Primož.
image
Pred 16 leti sta imela pravljično poroko. V zakonu so se jima rodili trije otroci.

Renata in Primož sta sicer lani 18. maja praznovala 15-letnico zakona. Ob tej priložnosti sta se spomnila poti, ki sta jo prehodila, ter izbrskala poročne fotografije. »Bila sva še smrkavca, danes pa sva zrela in odgovorna oče in mama treh čudovitih otrok,« je Renatin kratki povzetek njune zakonske poti.
 
Deli s prijatelji