DOMIŠLJIJA

Sedem moških skritih seksi fantazij

Najpogosteje je zadrega tista, ki jim preprečuje, da bi jih delili s svojimi dragimi.
Fotografija: Spolne fantaznije na žalost pogosto ostanejo skite.  FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Spolne fantaznije na žalost pogosto ostanejo skite.  FOTO: Thinkstock

Ne glede na to, kako sta s partnerjem povezana, zagotovo vam ne zaupa vsega. Med njegovimi skrivnostmi so tudi spolne fantazije, ki jih skrbno čuva zase. Boji se namreč vašega odziva in celo morebitnega posmeha. Katere moški najpogosteje zamolčijo, so odkrili na univerzi Vermont, kjer so prav tako dokazali, da ima vsaka četrta oseba zaradi spolnih fantazij slabo vest. 

Ona glavna

Pri seksu je že tako, da so večinoma oni tisti, ki dajo pobudo, narekujejo ritem in usmerjajo pravila igre. Gre za nekakšno nenapisano pravilo, prav zato si veliko moških želi, da bi kdaj v postelji vajeti prevzela ona in se spremenila v seksi domino. Izjemno privlačna je zanje ideja, da bi ona napravila prvi, drugi in tretji korak ter mu samozavestno ukazovala, kaj in kako naj počne.

Sodobni voajerizem

Le redki bi zavrnili seks tedaj, ko počnejo nekaj drugega. Fantazija: oralni seks, medtem ko se on pogovarja po telefonu ali igra spletne računalniške igrice. Zanj je mamljiva misel, da se osebi na drugi strani niti ne sanja, kaj se z njim v resnici dogaja.

Nevaren seks

Torej tak, kjer bi vaju lahko nekdo ujel ali opazil. To je še ena priljubljena fantazija. Strah in adrenalin, ki sta pri tem prisotna, sta zanj dodatna spodbuda. Pa naj gre za seks na plaži, v klubu, na strehi stavbe, parkirišču ali terasi vajinega doma.

Ljubezen ob zrcalu

Zrcalce, zrcalce povej, bi lahko rekli. V vsakem se skriva vsaj malo narcisa in vsak rad opazuje svoje telo. Akt pred ogledalom je zanj več kot mamljiva ideja, saj mu zagotavlja občutek, da je hkrati akter in opazovalec. Ne samo sebe, temveč tudi vas.

Ženska masturbacija

Nobena skrivnost ni, da ljudje masturbirajo, moškim pa se najbrž niti ne sanja, kako pogosto in kako to počnejo ženske. Delček skrivnosti lahko odkrije, kadar se ona zadovoljuje pred njegovimi očmi. Prav zato je to ena njegovih priljubljenih fantazij.

Vajin seksi video

Svetovni splet je poln pornografije. Profesionalne in amaterske. Ne glede kakovost teh filmov mu noben ni tako všeč, kot bi mu bil tisti, ki bi ga posnela vidva. Snemanje čisto vajinega porniča v njegovih očeh stopnjo intime povzdigne na novo raven, zato pogosto pomisli nanj.

Seks v troje

Številnim moškim in tudi ženskam pogosto pride na misel. V resnici 80 odstotkov pripadnikov močnejšega spola sanja, da bi se znašli v družbi dveh žensk, večina pa si tega ne upa povedati, saj jih je strah odziva partnerice. A v resnici bi bila druga ljubimka bolj kot njemu namenjena njej. V mislih večine se namreč ženski igrata, on pa samo opazuje in uživa v zasebni zabavi.

Spolne fantazije ne pomenijo, da ni zadovoljen z vajinim odnosom in da mu vi niste dovolj. Zato se o njih odkrito pogovorita, drug drugemu razkrijta svoje, in če se v kateri ujemata, jo uresničita ter okusita še boljši seks.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije