Kritika, ki je v zvezi nedopustna

Če ga motijo vaš videz, vrednote, katerim sledite in družina, raje poiščite novega princa.
Fotografija: Nekdo, ki kritizira vaš videz ali družino, si ne zasluži vašega srca. FOTO: Unsplash
Odpri galerijo
Nekdo, ki kritizira vaš videz ali družino, si ne zasluži vašega srca. FOTO: Unsplash

Vsakdo je včasih deležen kritike. Kadar je ta konstruktivna, lahko ponuja odlične temelje za pozitivne spremembe. Se pa zgodi, da je kritika neutemeljena in celo zlonamerna. V tem primeru je treba prižgati rdečo luč.
Česa nihče, zlasti pa ne nekdo, s katerim ste v zvezi, ne sme kritizirati?

Vašega videza

Sta takšni, kot ste, in če ste s sabo zadovoljni, vam s kritiko videza nihče nima pravice zbijati samozavesti. Zato se, če ga moti vaša pričeska, način oblačenja ali obseg telesa, ne trudite, da bi to spremenili in mu tako ugajali. Raje poiščite nekoga, ki vas bo sprejemal prav takšno, kot ste.

Vaše družine

To, da člani vaše družine niso popolni, veste sami. A imate jih radi, jih cenite in sprejemate takšne, kot so. Prav tako bi moral ravnati vaš partner. Če pa kritizira vašo družino in je ne spoštuje, ne spoštuje vaših korenin, torej nima spoštovanja do vas samih, kar pomeni, da se vam v zvezi z njim ne obeta nič lepega.

Vaših vrednost

Človek vrednote, pogled na življenje in lastnosti pridobiva skozi dolgi proces vzgoje in te ostanejo zasidrane za vedno. Če njemu tiste, na katere prisegate vi, niso všeč, to ni vaša, temveč njegova težava, vsekakor pa jih ne bi smel kritizirati in vas zaradi njih omalovaževati ne glede na to, kakšne so in kako močno se razlikujejo od njegovih.

Vaše kariere

Vseeno je, zakaj mu ni všeč: ker ne zaslužite dovolj ali ker predolgo ostajate v službi, dejstvo je, da je vaša poklicna pot vaša izbira in on bi jo moral spoštovati ter vas na njej podpirati, v nobenem primeru pa vašega dela ne bi smel kritizirati ali vas celo siliti, da bi zgolj njemu na ljubo spremenili kariero.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije