PRIORITETE

Presenetilo vas bo, kaj v postelji pričakujejo moški po tridesetem

Objavljeno 17. julij 2019 22.00 | Posodobljeno 17. julij 2019 22.24 | Piše: M. F.

Prioritete moških po tridesetem se močno spremenijo.

Romantika igra tudi z moškega vidika pomembno vlogo. FOTO: Thinkstock
Za moške je neprecenljiv divji in strasten seks, kajne? Nedvomno bi se nekateri s tem strinjali, a večina tistih, ki je že dopolnila 30 let, ima v postelji drugačne prioritete, je dokazala anketa spletne strani LeAffair. Ta je pokazala tudi, da med željami mlajših in nekoliko manj mladih obstaja kar nekaj odstopanj.

Na prvem mestu nežnost

Na podlagi odgovorov sodelujočih so izvajalci ankete zaključili, da moški po 30. letu v postelji pričakujejo predvsem več romantike. Kar pomeni veliko poljubov ter počasen in nežen seks. To dvoje se je na njihovi lestvici znašlo celo pred oralnim spolnim aktom, ki je pristal na tretjem mestu. Sledili so njeno zapeljevanje v seksi spodnjem perilu in visokih petah, sadomazo igrice ter seks v troje. Snemanje domačega erotičnega posnetka se ni znašlo med prvimi petimi.

Kaj pa mlajši?

Lestvica pri tistih v dvajsetih je malo drugačna. V tej starostni skupini se je na prvem mestu znašlo eksperimentiranje, seksi fotografije in videoposnetki so še ena njihova velika želja, prav tako kot seks z več ljubimkami. Romantika se pri dvajsetletnikih ni umestila na prvih pet mest.
Deli s prijatelji