OSVAJALNE TEHNIKE

Pet najpogostejših napak pri osvajanju ženske

Lepo je delati skupne načrte, a nekateri moški s tem prehitevajo. Pazite, da ne boste ves čas dostopni.
Fotografija: Še tako zaljubljen moški, ki prehiteva dogodke, lahko pokvari vzdušje. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Še tako zaljubljen moški, ki prehiteva dogodke, lahko pokvari vzdušje. FOTO: Guliver/Getty Images

V nedavni britanski anketi so samske ženske odgovarjale na vprašanje, kaj jih najbolj moti, ko jih moški osvajajo, oziroma kaj delajo narobe. Nekatera spoznanja so morda presenetljiva.
 

1. Pretirana samohvala


Nobena skrivnost ni, da moški ego potrebuje nenehno potrjevanje, za kar radi poskrbijo kar sami s tem, da se hvalijo in naštevajo področja, na katerih so najboljši. Razkazovanje svoje moči je privlačno do neke mere, potem pa začne ženske odbijati. V razmerju ne gre za tekmovanje in dosežke.
 

2. Iz ene skrajnosti v drugo


Razumeti je treba njene signale. FOTO: Guliver/Getty Images
Razumeti je treba njene signale. FOTO: Guliver/Getty Images
Saj ni nič narobe, če moški odstopa od povprečja, ampak večina žensk ima rada umirjene moške, ki se držijo zlate sredine. Niti ne izstopajo niti niso sive miši, imajo zdravo mero samozavesti, ki jo pokažejo, če je treba. Odbija jih tudi hitro menjavanje razpoloženja, torej prehajanje iz ene skrajnosti v drugo.
 

3. Večno na voljo


Da je moški tu, ko ga ženska potrebuje, je neprecenljivo, ravno tako velja obratno. A moški, ki je ves čas dostopen, ki svoje načrte odpoveduje zaradi ženske in samo čaka na trenutke, ki jih bo lahko preživel z njo, je sčasoma naporen. Pozornost na začetku resda godi, ampak ko je ta pretirana in se ne konča, postane moteča.

 

4. Prehitevanje dogodkov


Lepo je delati skupne načrte, a vse ob svojem času. Še tako zaljubljen moški, ki prehiteva dogodke in tako rekoč sam načrtuje poroko, družino, potovanje in še kaj drugega, lahko pokvari atmosfero, saj ženska začuti, da pritiska nanjo in da se stvari odvijajo prehitro, ženske pa prehitevanja ne marajo. Občasna spodbuda je dobrodošla, nenehno izlivanje čustev in drama pa sta odveč.
 

5. Bodite pozorni na njene signale


Ženska, ki ji je nekdo všeč, bo že nekako poskrbela, da bo tudi on to razumel. Zagotovo mu bo pošiljala signale, od pogledov do bežnih dotikov in še mnogo tega, od njega pa bo pričakovala, da jih bo razumel in jim sledil. Moški, ki že na začetku ne razume njene komunikacije, tudi neverbalne, bo težko ostal v njenem življenju. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije