MED RJUHAMI

Kako prepoznati sebičnega ljubimca?

Nekateri mislijo le nase, tudi v najbolj vročih trenutkih. Izogibajte se nerodnežev.
Fotografija: Je njegov užitek bolj pomemben kot vaš?
Odpri galerijo
Je njegov užitek bolj pomemben kot vaš?

Idealno je, kadar partnerju ni pomemben samo njegov užitek, ampak tudi užitek drugega, vendar ni vedno tako. Nekateri, tako moški kot ženske, mislijo samo nase, tudi pri seksu, in izdajajo jih očitni znaki.

V resnici ga ne briga za vas

Z ljubljeno osebo preživljate veliko časa in čvekate o vsem mogočem? Pa vendar vas nikoli ne vpraša po zelo intimnih stvareh, ne zanima ga, kaj vas osrečuje, kakšne so vaše sanje, želje in cilji, pravzaprav o vas razen nekaj površinskih dejstev ne ve nič. Zakaj, menite, bi ga potem v resnici zanimale vaše seksualne potrebe?

Obsedenost z lastnim videzom

Ljudi, ki so obsedeni z lastnim videzom, drugi v globino ne zanimajo. Zanje je pomembno le, da so videti dobro, tudi ko seksajo (ljubijo seks z ogledali), ne pomislijo pa, da se morda njihov partner nima dobro ali da celo trpi, ker mora malodane tudi sam nastopati.

Nekateri se radi gledajo. FOTO: Guliver/Getty Images
Nekateri se radi gledajo. FOTO: Guliver/Getty Images

Neroda

Včasih je prav simpatično, ko se ženski vsebina torbice raztrese po tleh, prav tako je simpatično, če je moški kdaj neroden, a bodite pozorni, da tega ni preveč. Če se to dogaja na vsakem koraku, obstaja velika verjetnost, da neroda v postelji postane še večja neroda.

Prehitro v seks

Prvi zmenek, prvi poljub in že takoj zatem prvi seks, pa sploh ne na vašo pobudo? Hm, lahko se prepustite avanturi, vendar imejte v glavi, da gre verjetno res samo za avanturo, ki se bo končala takoj, ko bo nekdo zadovoljil samega sebe, ker zmaga egoizem. Pravi partner je sposoben počakati na pravi trenutek in sebe postaviti v drugi plan.

Brez ciljev

Nekdo, ki nima nikakršnih ciljev, v življenju tava od enega hipnega užitka do drugega, kar je nepomembno, če iščete avanturo, in zelo pomembno, če iščete resnega partnerja. Nekdo brez ciljev in fokusa, kako jih bo dosegel, se tudi v postelji ne bo pretirano trudil – ne zase ne za drugega. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije