Pri Kardashianovih naročili kar tri zibke

Kylie in Khloe bosta zibali februarja Kim je angažirala nadomestno mater
Fotografija: Po le dveh mesecih romance se je Travisovo seme že prijelo.
Odpri galerijo
Po le dveh mesecih romance se je Travisovo seme že prijelo.

KOT BI načrtovale. Kim Kardashian bo že januarja vnovič postala mati, tokrat s pomočjo nadomestne matere, klan Kardashianovih je pretresla vest, da je tudi njihova najmlajša Kylie Jenner v blaženem stanju, razvedelo pa se je tudi, da bo na pot materinstva zakorakala še Khloe Kardashian. Morebiti celo hkrati s polsestro Kylie, saj naj bi februarja obe obiskala štorklja. "Nista načrtovali, da bosta hkrati noseči. A ker se je to dogodilo, gledata na to kot na izkušnjo, ki ju bo še tesneje povezala kot sestri," je povedal vir. Mnogi pa se že sprašujejo, ali bodo iz prihoda treh novih članov v precej svojem slogu naredili odmeven, spektakularen šov. Spet drugi že čivkajo, da si Kardashianovi očitno ustvarjajo lastno vojsko.
Dvajsetletna Kylie pozna Travisa Scotta, očeta svojega prihajajočega otročička, komaj pol leta. Le malce dlje pa traja Khloejina ljubezen z NBA-zvezdnikom Tristanom Thompsonom, s katerim se je na zmenku na slepo spoznala minuli september. "Sem v najboljšem razmerju doslej," se je nad novim izbrancem navduševala Khloe, s katerim sta kljub še precej sveži ljubezni že govorila o otrocih. "Ljubko je, da si z menoj želi pet, morda šest otrok. Pa tudi jaz si želim velike družine, čeprav ne čutim pritiska biologije. Ko se bo zgodilo, se bo. Že zdaj pa vem, da je odličen oče," saj je z ljubljenim v paketu prišel tudi njegov devetmesečni sinko Prince, ki se mu je rodil v razmerju z Jordan Craig. A čeprav starleta ni čutila pritiska tiktakanja biološke ure, je vendar opustila kontracepcijske tabletke. In – rezultat je že tu!
Tristana morda pozna komaj eno leto, pa vendar ve, da je osnovanje družine z njim pravi korak. Tega ni začutila niti v razmerju z Lamarjem Odomom, četudi ji je ta nataknil poročni prstan. "Z njim sem se pretvarjala, da si želim družine in da želim zanositi, saj sem v srcu vedela, da nimava zdravega odnosa. Sicer sva obiskovala zdravnike za plodnost, a sem se s tem strinjala zaradi njega, ne zaradi sebe. Vedela sem, da on ni moški, s katerim bi želela imeti otroka," je povedala Khloe, ki si je že dolga leta želela otroka, a le s pravim moškim.
Velikanski klan Kardashianovih naj bi bil navdušen nad Khloejino vestjo, večina pa je srečna tudi za mlado Kylie. Le Kim je tista, ki ji je ob vsem v ustih ostalo tudi malce grenkega priokusa. Že ko je izvedela za Kyliejino stanje, je po začetni nejeveri potočila nekaj solza. "Kylie bo stala ob strani in ji pomagala, a ji je ob tem vseeno malce čudno. Sama je namreč potrebovala ogromno časa, energije in denarja, da dobi otroka, ki ga niti nosi ne sama, nato pa izve, da je Kylie zanosila tako rekoč čez noč, po le dveh mesecih romance. In še preden je to prežvečila, že jo je zadelo, da je noseča tudi njena druga sestra." T. P.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije